Victoria Beckham olyat tett, amilyet csak ritkán láthatunk tőle

divattervező mosoly Cannes 2016 Cannes-i filmfesztivál Spice Girls Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen az egykori Spice Girls-tag sem maradhatott ki a cannes-i filmfesztivál megnyitójának vörös szőnyeges sztárkavalkádjából. A megtiszteltetésnek láthatóan nagy örült. De most tényleg!

Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hányszor láttuk mosolyogni a mindig morcos képet vágó Victoria Beckhamet. Az énekesnőből lett divattervezőre azonban láthatóan jó hatással volt a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyege, ugyanis amennyire a botox engedte magához képest elképesztően nagy mosollyal pózolt a fotósok előtt:

Jól nézd meg, hiszen ki tudja, mikor látod megint így mosolyogni Beckhamnét Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Azt már korábban is hallhattuk, hogy Beckhamnének valójában tök jó a humora, csak igyeksztik titkolni a nyilvánosság elől. Egészen mostanáig: nézd meg itt, hogy bolondozik mostanában négygyerekes sztáranyuka!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.