Fehérvári Alfréd Gábor helyezés Freddie Eurovíziós Dalfesztivál méltatlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes vígasztalhatatlan. Azt mondta, sajnálja a dalszerzőket és a magyar közönséget is, mert a dal sokkal többet érdemelt volna.

Freddie úgy fogalmazott, ő az Eurovíziós Dalfesztiválra nevezett be, nem az "Eurovíziós Vizuális Effektfesztivál"-ra. Sok produkciónál érezte ugyanis azt, hogy zeneileg nulla előadásokat vitt el a látvány és a show.

„Nem érzem azt, hogy lett volna olyan dal, aminél azt éreztem volna, hogy ide besorolok. Semmi pénzért nem cserélnék senkivel. Nem örülök a helyezésnek. Ez a dal nem ezt érdemelte, zseniális volt a színpadon töltött idő. Kihoztam magamból a maximumot, és nehéz azzal megbarátkozni, hogy nem az számít ,amit csinálok. Méltatlan a helyezés ahhoz képest, hogy megpróbáltunk mindent.

Voltak problémák, furcsa dalok előztek meg minket.

A győztes dal látványos volt, túlfűtött érzelemmel, nem tartottam győztes dalnak, de egyben volt, szép volt" – mondta Freddie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.