Vujity Tvrtko visszatér a képernyőre? Ezen a csatornán láthatjuk őt újra!

dokumentumfilm köztévé Vujity Tvrtko Duna TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta menesztették az ismert tévést a TV2-től, rengeteg hír röppent fel arról, vajon hol folytatja pályafutását. A legújabb információk szerint a köztévénél fog tevékenykedni.

Az utóbbi időben rengeteg hír született a tévés jövőjéről. Állították, hogy az RTL Klub csap le a tapasztalt műsorvezetőre, de az is szóba került, hogy a délszláv média érdeklődik iránta. A legfrissebb információk szerint viszont a köztévé alkalmazza majd a tévést.

Forrás: TV2

A Duna Tv-n térhet vissza a képernyőre Vujity Tvrtko, ráadásul főműsoridős sávban, legalábbis a Blikk információi szerint. A lap azt írja, Tvrtko Facebook-oldalának tanulsága szerint egy újabb saját filmen dolgozik: forgatott Franciaországban, Kínában és Bosznia-Hercegovinában. A készülő anyagot maga is az élete filmjének nevezte a hivatalos oldalán.

Norbi miatt fakadt sírva a kieséskor Rubint Réka http://www.life.hu/sztarok/20160518-rubint-reka-ferje-schobert-norbi-tovabbjutasa-miatt-fakadt-sirva-a-kiesesekor.htmlA fitneszkirálynő könnyezett, mikor elbúcsúzott a Nagy Duettől, de nem a szomorúság miatt. Nagyon örült, hogy férje, Schobert Norbi folytathatta a versenyt. TV + Sztárok--Nagyon dögös! Liptai Claudia kismamaruhában pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20160518-liptai-claudia-ma-kivetelesen-nem-orvosi-ruhaban-forgat-a-joban-rosszban-ban.htmlHétről hétre láthatjuk a Nagy Duett színpadán, hogy mennyit nőtt a várandós műsorvezető pocakja. Claudia a legutóbbi vasárnapon is tündökölt, most azonban lazább szerelésben szelfizett.TV + SztárokOrigoIstenesék elutaztak a babával? Gyönyörű helyről csekkolt be az apukahttp://www.life.hu/sztarok/20160518-istenes-bence-visegradon-jart-insatgram-oldalan-mutatta-meg-a-gyonyoru-kilatast.htmlEgy kis kirándulás még akkor is jót tesz, ha nincs éppen a leggyönyörűbb idő. Istenes Bencéék is így lehettek ezzel. Visegrád szépségeiben gyönyörködött a büszke apuka. TV + SztárokOrigoJohn Patrick a pucér csábító:"Megoldottam a merevedésem"http://www.life.hu/sztarok/20160517-john-patrick-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-csabitoja-megoldottam-a-merevedeset.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjének macsója, feladta a játékot, mert teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy kiválasztottja felnőttfilmes. Mégis a legrosszabb élménye nem ez volt a szigeten. TV + Sztárok--Intim helyzetben mesélt a rajongóinak Hosszú Katinka - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20160517-hosszu-katinka-uszobajnok-es-olimpikon-masszazs-kozben-meselt-rajongoinak.htmlA világbajnok úszónő és olimpikon masszázs közben köszönt be rajongóinak, és számolt be a londoni Európa bajnokságon szerzett élményeiről. TV + SztárokOrigoDiana Ross már csak árnyéka régi önmagának: Tolószékben fotózták!http://www.life.hu/sztarok/20160517-diana-ross-enekesnot-toloszekben-fotoztak-a-repteren-megoregedett-arnyeka-regi-onmaganak.htmlAz énekesnő egészsége már nem a régi, sajnos egyre rosszabbul néz ki az egykori díva. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.