Jenna Vecchio ruházata a fitneszeteremben oktató hölgyek szerint túl kihívó volt. A megszégyenített nő Facebook-oldalán osztotta meg nem mindennapi történetét.

Jenna Vecchio körülbelül egy hónapja költözött férjével Kanada fővárosába, Ottawába, ahol be is iratkozott az egyik edzőterembe. A közösségi oldalán megosztott bejegyzése szerint az itt látható öltözéket vette magára egyik alkalommal, amikor férjével együtt edzeni mentek:

Forrás: Facebook

A fekete trikó és a szürke jóganadrág miatt szólította fel az edzőteremben dolgozó alkalmazottak egyike, miszerint Jenna ruházata miatt több vendégük "kellemetlenül érzi magát." A trikóm egyáltalán nem különbözött a többi teremben lévő nő felsőjétől, kivéve a mellkasom méretét, amely jóval nagyobb volt, mint a többi nőé - írja Jenna, akinek a teremben dolgozó azt javasolta, vegyen fel egy pólót.

Forrás: Facebook

Később a szóba forgó edzőterem is reagált a történtekre: hivatalos közleményük szerint a szabályzatuk visszafogott öltözéket ír elő, véleményük szerint Mrs. Vecchio trikója pedig ennek nem felelt meg. Hozzátették, hogy vizsgálják az esetet, és készek arra, hogy leüljenek beszélni Jenna Vecchióval.