Minden idők egyik legsikeresebb énekesnője ma ünnepli 70. születésnapját. A képek láttán neked is leesik majd az állad, hiszen a sztár rengeteget változott a karrierje alatt.

Cher több zenei rekordot is megdöntött, emellett nagyobb hollywoodi produkcióban is szívesen vállalt el egy-egy kisebb szerepet. 100 millió albumot adott el világszerte, kétszer választották meg Európa legsikeresebb énekesnőjének és három turnéja is szerepel a legsikeresebb koncertsorozatok listáján.

Cher 1967-ben, 1984-ben és 2016-banForrás: AFP

A sztár családi élete korántsem mondható felhőtlennek. Kisbaba korában édesapja elhagyta őket, így az édesanyjának egyedül kellett felnevelnie a dívának készülő lányt. Saját gyermeke, Chaz Bono pedig nemrég átesett egy nemváltó műtétenés ma már férfiként éli az életét. Bár Cher nehezen fogadta el a dolgot, ma már jó kapcsolatot ápol a Bono-val. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, az énekesnő régóta egy rejtélyes betegséggel küzd, melyről nem szívesen nyilatkozik a nyilvánosság előtt. Reméljük, hamarosan jobban lesz, és visszatér a színpadra.