A Kossuth-díjas énekesnő lánya, Marika szerint édesanyja a sajátjának állította be az Elmegyek én a falumba című dalt, amelyet saját bevallása szerint ő szerzett.

Bangó Margit lánya, Marika hazugnak nevezte anyját, mert az Édes Élet egyik adásában a sajátjaként beszélt az Elmegyek én a falumba kezdetű dalról. Az énekesnőt unokája, Tina vette védelmébe, aki szerint Marikának egyetlen szava sem lehet, mivel szerzői jogdíjat kap a szerzemény után.  

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

„Még egy év sem telt el azóta, hogy legutóbb nagyon összevesztünk. Hogy gondoltam-e, hogy még egyszer eljutunk idáig? Bár mondhatnám, hogy nem, de sajnos az édesanyám mindig tud meglepetést okozni. Nem fér a fejembe, hogy mi a baja. Egyetlen dolgot szeretnék, hogy végre békén hagyjanak minket a mamával. Lehet, irigyek, hogy mi boldogságban élünk, és a nézők is szeretnek minket, talán ezt nem tudják elviselni” – mondta el a Blikknek Tina.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Nem szeretem a vitát, a hangos szót” – fogalmazott Bangó Margit. „Tina kiállt mellettem, erős szövetség van köztünk, én is tűzbe mennék érte. Igazságtalan helyzet, amibe ismét keveredtünk, nincs mit mondanom erről. Majd az élet elrendezi a dol­gokat.”

Nem ez az első családi viszály
A család legutóbb Facebookon esett egymásnak: a tavaly ősszel történt konfliktusukról bővebben itt olvashatsz.