A mulatós zenész és ügyvédje azt állítja, hogy ötmillió forintot követel tőle valaki azért, hogy ne tegyen ellene terhelő vallomást a rendőrségen.

Galambos Lajost e-mailen keresztül kereste fel, és zsarolta meg egy férfi. Az illető azt állítja, hogy a nyomozóhatóság alkut ajánlott a számára, aminek értelmében a zenész ellen kellene vallania.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

“E-mailen érkezett Galambos úr számára egy levél, amelybenegy férfi azt állította, hogy a nyomozóhatóság enyhítené a büntetését egy másik ügyben, amennyiben hajlandó lenne Galambos úr ellen terhelő tanúvallomást tenni” - ismertette a helyzetet a zenész ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián a Hot magazinnak, hozzátette, az illető pénzt kért a hallgatásáért. A férfi azt ajánlotta, hogy ötmillió forint ellenében nem teszi meg ezt a vallomást, sőt elárulja azoknak a rendőröknek a nevét is, akik ezt az alkut ajánlották számára” - mondta az ügyvéd. “Galambos úr ebbe természetesen nem ment bele, sőt zsarolási ügy lévén megtette a szükséges jogi lépéseket” - tette hozzá dr. Fröhlich Krisztián.

Lagzi Lajcsi fenyegetve érzi magát
Könyvben írja meg Lajcsi az őt ért megpróbáltatásokat, szerinte nagyon sokan vannak, akik félnek a készülő írástól. Azt állítja, kapott már fenyegetést is.