Adam Sandler találkozott a húsz évvel fiatalabb ikertestvérével

Forrás: AFP/Grant Lamos Iv -
ikertestvér hasonlóság Adam Sandler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt hitték, hogy duplán látnak a The Do Over című Adam Sandler-film premierjén, amikor a sztár egy rá a megszólalásig hasonlító férfival jelent meg.

A teljesen hihetetlen történet úgy kezdődött, hogy egy Max Kessler nevű férfinek feltűnt, hogy ugyanaz a neve, mint az új Adam Sandler-komédia, a The Do Over főhősének.

Adam Sandler megtalálta húsz évvel fiatalabb ikertestvérét! Forrás: Max Kessler / Imgur

De a sztori attól igazán érdekes, hogy a fiú nagyon úgy is néz ki, mint Adam Sandler körülbelül húsz évvel ezelőtt. Kessler mindezt egy kép kíséretében büszkén el is mesélte az Imgur nevű fotómegosztó site-on.

„Adam Sandler karakterének neve új filmjében, a The Do Over-ben Max Kessler. Az én nevem is Max Kessler. Ja igen, és pont úgy nézek ki, mint ő.”

Adam Sandler Forrás: AFP/Grant Lamos Iv

A kép pedig tarolt a neten, így Sandlerhez is eljutott. A sztár pedig ezek után szintén az Imguron üzent rajongójának: „Oké! Gyere el és bulizz a jobbik Max Kesslerrel a The Do Over premierjén május 16-án! Rock’n Roll!” – írta a színész.

A találkozó pedig létrejött, és erről természetesen egy felvétel is készült:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.