Droggal enyhítette szorongását Horgas Eszter

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Horgas Eszter zene házasság marihuána fuvola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A művésznő élete legnagyobb kudarcaként élte meg házasságának megromlását. Szorongását olykor még marihuánával is próbálta enyhíteni, de rájött, a zene az, ami igazán segíthet.

Nem volt zökkenőmentes Horgas Eszter élete. Tönkrement a házassága, egy gyerekkel pedig tanácstalan és kétségbeesett volt. Nem tudta, menjen, vagy maradjon. Nagypapájában támogatóra lelt, de mást is talált, ami egy időre felszabadította.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

“Elvittek egy társaságba, ahol megkínáltak marihuánával.

Elszívtam, és azt éreztem, hogy sokkal jobban vagyok, felszabadultam, minden feszültség elszállt belőlem”

- vallotta be a művésznő, aki azt is hozzátette, ő nagyon szorongó típus, amit sokan nem tudnak róla. Nagypapája mindenről tudott, ami az életében zajlik, így azt is, hogy ugyan nem drogos, de néha elszív néhány szál füves cigit.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

“Megígértette velem, hogy felhagyok a marihuánával, amíg élt nem tudtam betartani, miután meghalt 1994. szeptember 11-én, nem szívtam többet” - árulta el titkát Horgas Eszter a Best magazinnak. Elmondta, sokkal jobb megoldást talált a feszültsége enyhítésére, mégpedig a zenét.

“Világossá vált számomra, hogy az igazi megoldást belül találjuk meg. A zene tökéletes meditációs eszköz. Azt gondolom, ha nincs fuvola, ha nincs a zene, én már régen nem élnék”

- mondta a művésznő, akire válása után rátalált újra a szerelem, és azóta boldog párkapcsolatban él. Vagy mégsem?

“A boldog párkapcsolatról annyit, hogy nálunk is vannak hullámvölgyek, viharok. Amikor komolyan felmerül, hogy vége és elválnak útjaink, mind a ketten sírunk”

- mondta Eszter, és hozzátette, komoly munka kell ahhoz, hogy működjön két ember kapcsolata.

Legyőzte az idő a 70 éves Goldie Hawnt - Fürdőruhás fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160527-a-70-eves-goldie-hawnt-sem-kimelte-az-ido-vasfoga.htmlA 70 éves színésznő épp megmártózott a vízben, amikor a paparazzik lencsevégre kapták, és igen, bebizonyosodott, hogy még Goldie Hawn is halandó, és nyomott hagyott rajta az idő vasfoga.TV + Sztárok--Sallai Nóra legnagyobb fájdalma, hogy apja nem kísérheti az oltár eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-sallai-nora-a-tv2-joban-rosszban-sztarja-masodszor-is-ferjhez-megy-ferjehez-legnagyobb-fajdalma-hogy.htmlMásodszor is férjhez megy a férjéhez a TV2 sztárja. A templomi esküvő közeledtével egyre többet gondol édesapjára, akinek elveszítése szörnyű fájdalmat okozott a színésznő számára. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó: “Igazából nincs túl sok vidámságra okom”http://www.life.hu/sztarok/20160527-pecsi-ildiko-betoltotte-a-76-eletevet-nincs-sok-vidamsagra-oka.htmlA színésznő május 21-én töltötte be a 76. életévét, de saját bevallása szerint volt már boldogabb születésnapja is. A fia válása körüli bonyodalmak és a családi viszályok próbára tették Pécsi Ildikót.TV + Sztárok--Állítják: olimpikonok luxusautóját használja Demcsák Zsuzsa ishttp://www.life.hu/sztarok/20160527-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-az-olimpikonokat-tamogato-automarka-egyiket-hasznalja.htmlA műsorvezetőnek a Bors információi szerint ugyanabból az autóból jutott egy, amelyekkel a riói olimpiára készülő magyar sportolókat támogatja a neves autómárka. TV + SztárokOrigoKirabolták a TV2 sztárját, Nikáthttp://www.life.hu/sztarok/20160527-internetes-csalok-szedtek-el-nika-vagyis-veres-monika-penzet.htmlTanulságos történet az énekesnő szerencsétlen esete. Veres Mónikát, vagyis Nikát online csalók rabolták ki. TV + Sztárok--Liptai Claudia a stúdióból megy a szülőszobára?http://www.life.hu/sztarok/20160527-liptai-claudia-a-studiobol-megy-a-szuloszobara-feltehetoen-elvallalta-az-osszel-indulo-sztarban.htmlA színháztól elbúcsúzott a színésznő, azonban a tévék képernyőjén még biztosan láthatjuk A Nagy Duett lezárásáig, és könnyen lehet, hogy még tovább. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.