Kiáll a párja mellett az az asszony akinek férje megölhette a hatéves lányukat - Sőt, állítja, szerelmes belé

gyilkosság halál börtön kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig támogatja párját az az asszony, akinek férjét hatéves kislányuk bántalmazásával és megölésével vádolják. Mióta a férfit letartóztatták, 190-szer látogatta meg a börtönben.

Ellie Butler hatévesen vesztette életét. Megölésével apját, Bent vádolják, akit a hatóságok félrevezetéséért és az igazságszolgáltatás akadályozásáért már elítéltek.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A kislány halálának napján Ben vigyázott a picire, míg felesége, Jennie Gray munkában volt. A férfi elmondása alapján kora délután eszméletlenül talált lányára saját házukban. Ennek ellenére nem a mentőket, hanem Jenniet tárcsázta legelőször.

Hazaérve a nő a reszkető Bent a padlón heverve találta.

„Nem tudtam, mit tegyek, nem tudtam, mi folyik itt. Azt mondta: Ellie meghalt. Az egész testem remegett. Felmentem Ellie szobájába. Ő ott hevert a padlón. A szemébe néztem - a pupillái hatalmasak voltak. Sosem láttam még ilyet egész életemben. Olyan mozdulatlan volt, és képtelen voltam gondolkozni” - idézte fel az esetet Jennie.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A mentőket csak jóval később hívta a pár. A nő arra hivatkozott, hogy attól tartott, hogy a férjét fogják vádolni. Jogosan, ugyanis Ben Butler egyszer úgy megrázta a kis Ellie-t, hogy a picit a hatóságok ki is emelték a családtól. A pár a gyermek felügyeleti jogát csak

11 hónappal a gyilkosság napja előtt kapta vissza.

A dolog érdekessége, hogy Jennie a történtek ellenére kiáll férje mellett. Sőt! Azt állítja, hogy a mai napig szerelmes belé - írja a Daily Mail.

Bár jelenleg csak Ben Butler ül a vádlottak padján, meglehet, hogy bűnsegédlet miatt a feleség is ott találhatja. A meghallgatások során lejátszott segélykérő hívást, amit végül a feleség bonyolított le, az ügyész „a lehető legmegrendezettebb színjátéknak” nevezte, amit a bíróság valaha is elóadtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.