A mai napig támogatja párját az az asszony, akinek férjét hatéves kislányuk bántalmazásával és megölésével vádolják. Mióta a férfit letartóztatták, 190-szer látogatta meg a börtönben.

Ellie Butler hatévesen vesztette életét. Megölésével apját, Bent vádolják, akit a hatóságok félrevezetéséért és az igazságszolgáltatás akadályozásáért már elítéltek.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A kislány halálának napján Ben vigyázott a picire, míg felesége, Jennie Gray munkában volt. A férfi elmondása alapján kora délután eszméletlenül talált lányára saját házukban. Ennek ellenére nem a mentőket, hanem Jenniet tárcsázta legelőször.

Hazaérve a nő a reszkető Bent a padlón heverve találta.

„Nem tudtam, mit tegyek, nem tudtam, mi folyik itt. Azt mondta: Ellie meghalt. Az egész testem remegett. Felmentem Ellie szobájába. Ő ott hevert a padlón. A szemébe néztem - a pupillái hatalmasak voltak. Sosem láttam még ilyet egész életemben. Olyan mozdulatlan volt, és képtelen voltam gondolkozni” - idézte fel az esetet Jennie.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A mentőket csak jóval később hívta a pár. A nő arra hivatkozott, hogy attól tartott, hogy a férjét fogják vádolni. Jogosan, ugyanis Ben Butler egyszer úgy megrázta a kis Ellie-t, hogy a picit a hatóságok ki is emelték a családtól.  A pár a gyermek felügyeleti jogát csak

11 hónappal a gyilkosság napja előtt kapta vissza.

A dolog érdekessége, hogy Jennie a történtek ellenére kiáll férje mellett. Sőt! Azt állítja, hogy a mai napig szerelmes belé - írja a Daily Mail.

Bár jelenleg csak Ben Butler ül a vádlottak padján, meglehet, hogy bűnsegédlet miatt a feleség is ott találhatja. A meghallgatások során lejátszott segélykérő hívást, amit végül a feleség bonyolított le, az ügyész „a lehető legmegrendezettebb színjátéknak” nevezte, amit a bíróság valaha is elóadtak.