Hollywood Vampires színész Amber Heard Stockholm Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanság nagyon rájár a rúd Johnny Deppre: Amber Heard testi sértéssel vádolja és ezért nem kevés kártérítést is igényel, ezen kívül beadta a válókeresetet, így az asszonytartás is megilleti. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a színész édesanyja nemrég elhunyt, így teljesen érthető, hogy Johnny magányra vágyik.

Napok óta Amber Heard és Johnny Depp válásától hangos a sajtó. Az egykori hollywoodi álompár 15 hónappal az esküvőjük után jelentette be, hogy elválnak útjaik, és ennek - a színésznő véleménye szerint - nem más az oka, mint Johnny Depp erőszakossága, iszákossága és drogügyei.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Johnny mindenesetre tovább turnézik bandájával, a Hollywood Vampires-szal, most éppen Stockholmban vannak. A színészt 8 biztonsági ember védi, akik mindent megtesznek azért, hogy

megvédjék a nyilvánosságtól.

Forrás: NORTHFOTO/PA/Daniel Leal-Olivas

Egyikőjük elmondta, hogy Johnny a fellépéseken kívül csak bezárkózik a szobájába, szobaszervízt kér, és egyáltalán nem lóg a zenekarral.

Ha kíváncsiak vagytok a paparazzik képeire, itt megnézhetitek őket!

Adam Sandler találkozott a húsz évvel fiatalabb ikertestvérévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-adam-sandler-talalkozott-a-husz-evvel-fiatalabb-ikertestverevel.htmlSokan azt hitték, hogy duplán látnak a The Do Over című Adam Sandler-film premierjén, amikor a sztár egy rá a megszólalásig hasonlító férfival jelent meg. TV + Sztárok--Kiderült, hogy miért szólt be a feleségének Andy Vajna - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160527-kiderult-hogy-miert-szolt-be-vajna-timinek-andy-vajna.htmlVajna Timinek hála mi is bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan néz ki a vörös szőnyeges bevonulás a háttérből. Az élő felvételt Andy Vajna mondata zárta: Gyere, mert mi nem vagyunk sztárok! Andy most azt is elárulta, hogy miért utasította feleségét a távozásra. TV + SztárokOrigoBeyoncé és Jay-Z között már az ágyban sem stimmel valamihttp://www.life.hu/sztarok/20160526-beyonce-es-jay-z-kozott-mar-az-agyban-sem-stimmel-valami.htmlA házaspár egyik ismerősre elárulta, hogy a pár szexuális élete is, illetve a hiánya is hozzájárult ahhoz, hogy Beyoncé és Jay-Z házassága válságba került. Persze felmerül a kérdés: Vajon ez az ok, vagy az okozat? TV + Sztárok--Bruce Willis imádja, ha a tekintetét beszippantja a popók örvényehttp://www.life.hu/sztarok/20160525-bruce-willis-imad-a-nok-popojaban-gyonyorkodni.htmlA kis hamis! Bruce Willis 61 évesen sem vesz vissza a tempóból, ráadásul felesége szeme láttára nézegeti fiatal lányok hátsóját. TV + Sztárok--Naomi Campbell nevetségessé tette magát az Empire State Building tetején http://www.life.hu/sztarok/20160525-naomi-campbell-total-hulyet-csinalt-magabol.htmlKedden tartották Amerikában a jeles piros orr napot, így Naomi Campbell is feldobta az esemény szimbólumát, a bohócorrot így és pózolt egy kicsit az Empire State Building tetején. TV + SztárokOrigoGigi Hadid képe egymillió lájkot kapott egy nap alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160523-gigi-hadid-kepe-egymillio-lajkot-kapott-egy-nap-alatt.htmlGigi Hadid fotója tarolt az Instagramon, annak ellenére is, hogy a modell szinte alig látszik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.