Óriási felháborodás! Gondatlansággal vádolják a kilőtt gorillához beesett fiú szüleit

Forrás: Facebook/Cincinnati Zoo & Botanical Garden -
felháborodás lelövés petíció Facebook szülő Cincinatti gorilla állatkert gondatlanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petíciót indítottak Facebookon a felelőtlennek kikiáltott szülők ellen, és a hatóság is nyomozni kezdett a történtek miatt.

Hatalmas port kavart a gorilla, Harambe esete, akit azért lőttek ki a cincinnati állatkert gondozói, mert megítélésük szerint veszélyben volt a kifutójára beesett 4 éves kisfiú élete.

Harambe a vélemények szerint nem támadni, hanem védeni akarta a 4 éves kisfiút Forrás: Facebook/Cincinnati Zoo & Botanical Garden

A legnagyobb felháborodással azonban a kisgyermek szüleinek kell szembesülniük: a Facebookon alakult Igazságot Harambénak! nevű csoport immár több mint hétezer tagot számlál, és petíciójukban követelik a hatóságoktól, hogy vizsgálják felül a szülők felelősségét. A Daily Mail beszámolója szerint a cincinatti rendőrség büntetőjogi vizsgálatot fontolgat a család ellen gondatlanság gyanúja miatt.

Mit mond a szakértő?

Hanga Zoltán, a budapesti állatkert szóvivője itt fejtette ki véleményét a Life.hu-nak a Harambéval történtekről.
Balatoni álommunka: bruttó 1 millió forintért bulizhatod végig a nyarathttp://www.life.hu/news/20160525-alommunka-a-balatonnal-brutto-1-millio-forint-fizetessel.htmlA Magyar Turisztikai Ügynökség hirdette meg az állást, amellyel nem csupán átbulizhatod a meleg hónapokat, hanem még pénzt is kereshetsz közben - nem is keveset! News--Életveszélyesen megsebesítettek egy férfit Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160531-eletveszelyes-allapotban-van-a-ferfi-akit-megkeseltek-budapesten-ferencvarosban.htmlAz orvosok szerint akár bele is halhatott volna sérüléseibe a férfi, akit többször is megszúrtak a Mester utca és a Vágóhíd utca kereszteződésében. News--Filmek, botrányok és teljes megőrülés - Íme, a cannes-i filmfesztivál legemlékezetesebb pillanataihttp://www.life.hu/news/20160523-a-69-cannes-i-filmfesztival-legjobb-pillanatai-fotosorozat.htmlSusan Sarandon dekoltázsban, míg Palvin Barbi igazi hercegnőként vonult végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. És ez még nem minden: íme, Cannes legemlékezetesebb pillanatai, képekben. News--Meghalt Chris Noth édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160524-chris-north-szinesz-edesanyja-jeanne-parr-meghalt.htmlGyászol a Szex és New York sztárja: elhunyt Jeanne Parr, Chris North édesanyja, és a CBS televíziós társaság első női tudósítója. News--Meghalt Dagobert bácsi hangja, Alan Younghttp://www.life.hu/news/20160521-alan-young-szinesz-aki-dagobert-bacsi-hangjat-kolcsonozte-meghalt.htmlA Misted Ed című sorozat és a Kacsamesék sztárja 96 éves korában hunyt el. NewsOrigoEgyetemi tanár lesz Angelina Jolie-bólhttp://www.life.hu/news/20160524-angelina-jolie-szineszno-rendezo-es-unesco-nagykovet-egyetemi-tanar-lesz.htmlAz Oscar-díjas színésznő és az ENSZ jószolgálati nagykövete vendégtanár lesz a a London School of Economics mesterképzésén - jelentette a brit egyetem. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.