Gusztustalan, szenzációhajhász műsor áldozata lett az eltűnt kislány. Madeleine McCann esetéről szinte az egész világ tud, de még mindig nem derült ki, hogy pontosan mi történt. Egy előadó viszont azzal csábítgatta közönségét, hogy az általa adott estén kiderül az igazság.

Nagyon túllőtt a célon a leginkább bárokban fellépő Steven Irvine. Az énekes azzal csábította estéjére a látogatókat, hogy most kiderül, mi is történt valójában Madeleine Mccann eltűnt kislánnyal. Az előadó egy babán mutatta be az esetet, amit sokan ujjongva fogadtak.

Steven Irvine, művésznevén Pro Vanity a színpadonForrás: Facebook/Pro Vanity

A szemtanúk beszámolója szerint Steven Irvine rúgta és ütötte is a játékot, majd leszúrta egy késsel, és kiitta a baba “vérét”. Egy felháborodott anyuka a személyzetnél próbált panaszt emelni az előadás miatt, de azok nem értették, hogy mi ezzel a probléma. Több látogató sem érti, hogyan lehet ez egyáltalán elfogadható, viszont akadtak olyanok is, akik élvezték az előadást, és gúnyosan kiabálták, hogy: “Gyere haza Maddy!"

Egy detektív szerint Madeleine McCann szülei el akarják hallgatni lányuk halálát
Goncalo Amaral egykori rendőr szerint a 9 évvel ezelőtt eltűnt skót kislány szülei csak fedősztorinak használják Madeleine eltűnését. Kate és Gerry McCann jogi útra terelte a dolgot. Itt olvashatsz erről bővebben!