Megható! Pénzt gyűjtenek Michael Schumacher rehabilitációjára

összefogás német sportoló Michael Schumacher segítség gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dallas Mavericks kosarasa, Dirk Nowitzki szervezi azt a barátságos találkozót, melynek bevételét a hétszeres világbajnok rehabilitációjára szánják. A nemes gesztus a hírek szerint meghatotta a családot. 

Az egykori Forma-1-es pilóta még 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta pedig ritkán érkeztek hírek az állapotáról. A meccsre július 27-én Mainzban kerül sor, méghozzá világsztárok jelenlétében. Biztosan pályára lép majd Lukas Podolski, a német labdarúgó-válogatott csatára, aki nagy rajongója a Forma-1-es versenyzőnek - írja a Die Welt.

Forrás: AFP/Matthias Hangst

"Kisfiúként Michael volt a példaképem. Fegyelmezett és alázatos volt mindig is, ami példaértékű. Csodálatos, hogy a barátom és az is, ahogy a barátok összefogtak érte" - nyilatkozta a sportoló a lapnak, aki többször is találkozott már Schumacherrel a balesete előtt.

Indul a futball-Európa-bajnokság – így szurkolnak sztárjainkhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-indul-a-futball-europa-bajnoksag-berki-krisztian-istenes-bence-es-tucsi-elarulta-hogyan-szurkol.htmlIstenes Bence és Berki Krisztián élőben is szurkol majd a csapatoknak, Tücsi pedig csajos meccsnézéseket tervezett be, ahol végre kieresztheti a hangját. TV + SztárokOrigoKiszabadult a világ legszexibb bűnözője - Máris Hollywood felé vette az iránythttp://www.life.hu/sztarok/20160607-kiszabadult-a-legszexibb-bunozo-aki-illegalis-fegyverviselesert-kerult-bortonbe.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. TV + SztárokOrigoMeglepetés! Ő lesz az idei X-Faktor műsorvezetője http://www.life.hu/sztarok/20160608--x-faktor-musorvezeto-istenes-bence-lep-majd-szinpadra-a-versenyzokkel.htmlNem lepte meg a sajtó munkatársait, amikor bejelentették a 2016-os zenei tehetségkutató műsorvezetőjét. A csatorna egy régi motorost választott. TV + SztárokOrigoMost kiderül a titok! Ezért nyert Pachmann Péter és Szilvi párosahttp://www.life.hu/sztarok/20160607-pachmann-peter-es-peter-szabo-szilvia-a-nagy-duett-gyoztesei-vallanak-arrol-miert-ok-nyertek-a.htmlVégig szórakoztató produkciókkal varázsolták el a nagyérdeműt, de vajon ennyi elég a győzelemhez? A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak sikerült kiderítenie, mi repítette őket az első helyre. TV + SztárokOrigoSmink nélkül búcsúzkodik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20160606-smink-nelkul-bucsuzkodik-bodi-sylvi-instagramon.htmlFájó szívvel hagyja ott Siargao szigetét a modell, akinek minden képzeletét felülmúlta az a rengeteg felejthetetlen élmény, amit ott szerzett. TV + SztárokOrigoKeleti Andi és Peter Srámek könnyekig hatották a nézőkethttp://www.life.hu/sztarok/20160605-keleti-andi-es-peter-sramek-konnyekig-hatottak-a-nezoket.htmlKeleti Andrea és Peter Srámek komolyabb oldalukat is megmutatták ma este.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.