A rádiós műsorvezető a legrosszabb módon reagált le egy hallgatói sms-t. Az illető sajnálatát fejezte ki, hogy a II. világháborúban nem a németek nyerte, Bochkor Gábor pedig helyeselt.

Bochkor Gábort legutóbb a nőkről tett megjegyzése miatt kapták le a tíz körméről, most ismét egy olyan hozzászólása volt az Önindító csütörtök reggeli adásában, ami sokaknak nem fog tetszeni, ugyanis helyeselt arra az olvasói sms-re amiben az állt, az illető bánja, hogy nem a németek nyertek a háborúban. 

Forrás: Music FM / Facebook

Bochkor Gábor kollégáival a jegyautomatákról beszélt, a műsorvezető pedig elmesélte, hogy amikor a ’70-es években ő még a Nyugat-Németországi Bonnban élt, már volt megoldás arra, hogy a buszvezető vissza tudjon adni az utasnak. A diskurzus után néhány olvasói sms-t is beolvasott, az egyik kifejezetten felháborító volt. Bocsi, most, hogy mesélsz már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút” - írta valaki. Bochkor Gábor pedig a következőképp reagált: Egyébként.. ööö… én is” István Dani próbált korrigálni, elmondta, hogy nagyon messzire vezetett volna az, ha nem számolják fel a kis játékaikat. Gábor is próbált elvenni a dolog éléből. Ne, ne, nem, ne menjünk bele, ez nyilván poén volt a Subi részéről, aki írta. Térjünk rá a nyara­lásra…” 

Fotó: Szabó Balázs [origo]

A Bors megkereste a műsorvezetőt, aki elmondta, nagyon sajnálja, ha megbántott valakit. „Az élő adás hevében megesik, hogy félreérthetően reagálunk dolgokra, de nem szeretnék kibúvót keresni, ezúton is elnézést kérek, ha bárkit is akaratomon kívül ezzel megbántottam. Már adásban is igyekeztem korrigálni ezt a hibát” - írta Gábor. A lap a Music FM vezetőit is megkeresték, Kiss Anikó vezérigazgatótól kaptak választ. „Gábor egy kétértelmű, egyben elítélendő hallgatói véleményre rosszul reagált, amit rögtön igyekezett is helyrehozni. Ismerve Bocsit, tudom, hogy ez csak egy szerencsétlen kijelentés volt, és kétségem sincs afelől, hogy ő nem így gondolkodik. Már adásban belátta, hogy hibázott, ha nem így lenne, nem is dolgoznánk együtt. Ezzel le is zártuk az ügyet. Egyben bízom, abban, hogy Gábor azon megszólalásai is legalább ekkora hírverést kapnak, amikor kifizeti egy hallgató kutyájának a műtétjét, rászoruló gyerekeket támogat, vagy éppen segít megtalálni egy ellopott autót. Bár tisztában vagyok azzal, hogy a pozitív hírek sajnos nem generálnak ekkora érdeklődést…”