Gyászhír! Tragédia érte az osztrákok magyar focistáját

Forrás: AFP/Isza Ferenc -
halál Garics György tragédia Király Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt idősebb Garics György, az osztrák labdarúgó-válogatott magyar futballistájának, Garics Györgynek az édesapja. A halálhírről Király Gábor, a magyar csapat kapusa számolt be a saját weboldalán, kiemelve, hogy idősebb Garicsnak óriási szerepe volt abban, amikor ő 1997-ben a Herthához igazolt.

"Garics Gyuri, a Haladás kitűnő támadója, csapatkapitánya, édesapám egykori csapattársa távozott. Felfoghatatlan, hogy olyan emberek távoznak, akik gyerekkorom meghatározó egyéniségei voltak. Kevesen tudják, és Gyuri nem is akarta soha nagy dobra verni – ő nem az a fajta -, hogy a Herthához való szerződtetésemnél óriási szerepe volt" - olvasható Király Gábor hivatalos weboldalán.

Forrás: AFP/Isza Ferenc
Ifjabb Garics György Fotó: Polyák Attila - Origo

Az Origo májusban exkluzív interjút készített Berlinben Garics Györggyel, amelyben a Darmstadt védője többek között arról is beszélt, hogy jól döntött, amikor az osztrák válogatottat választotta, ezzel együtt nagyon örül a magyarok kijutásának.

Szörnyű! Bokorban erőszakoltak meg egy lányt Győrben http://www.life.hu/news/20160610-szexualis-eroszak-gyorben-bokorban-tamadtak-meg-egy-fiatal-lanyt-video.htmlMegerőszakolt egy lányt a bokorban, majd egy másik nőt is megtámadott egy férfi Győrben. Az erőszakoló 20 év fegyházbüntetést kapott. News--Down-szindrómás párról készült sorozat nyerte az idei Hemző-díjat: Íme a díjnyertes képek!http://www.life.hu/news/20160611-down-szindromas-parrol-keszult-sorozat-nyerte-az-idei-hemzo-dijat-ime-a-dijnyertes-kepek.htmlMohai Balázs, az MTI külső munkatársa nyerte a Hemző Károly-díjat az idén. A Tanácsadó Testület tagjai 14 fotográfust jelöltek a 35 év alatti alkotók számára meghirdetett pályázaton. NewsOrigoTragédia! Családi házra zuhant egy kisrepülőhttp://www.life.hu/news/20160611-csaladi-hazra-zuhant-egy-kisrepulo-los-angelesben-a-gep-ket-utasa-eletet-vesztette.htmlCsaládi házra zuhant egy kisrepülőgép Los Angeles külvárosában. Az épületből mindenki kimenekült, de a gép két utasa életét vesztette. NewsThinkstockŐ a világ legszerencsésebb ebe - 10 lenyűgöző kép egy kutya és gazdája utazásairólhttp://www.life.hu/news/20160610-loki-a-farkaskutya-es-gazdai-utazasai-fotosorozat.htmlKelly Lund és farkaskutyája, Loki elválaszthatatlanok: a kalandvágyó gazdi kivétel nélkül minden útjára magával viszi legjobb barátját. /1606/Loki2016610132229 NewsOrigoDrogozott, majd agyonverte a boszorkánynak hitt anyjáthttp://www.life.hu/news/20160610-a-ferfi-agyonverte-az-anyjat-mert-azt-hitte-hogy-boszorkany.htmlA 34 éves férfira az otthona kertjében, meztelenül, tehéntrágyával összekenve, és azt majszolgatva találtak rá a rendőrök. Mellette pedig a halott édesanyja feküdt. News--Megtalálták az eltűnt maláj repülőgép újabb darabjaithttp://www.life.hu/news/20160610-az-eltunt-malaj-repulogep-ujabb-darabjaira-bukkantak-madagaszkarnal.htmlA több mint két éve eltűnt maláj repülőgép újabb darabjaira bukkant Madagaszkár keleti partvidékén egy férfi, aki már korábban is talált az utasszállítóhoz tartozó elemeket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.