Kissé meggyötörten, de mosolyogva állt kamerák elé Michael Douglas

betegség Michael Douglas rák Forma1 sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy különleges sporteseményen vett részt a hétvégén a 15 éves nagyfiával. Bár a sztár nagyon fáradtnak tűnt, mindenkivel kedvesen társalgott. 

Douglas közel hat éve jelentette be, hogy torokrákban szenved, amiről nemrég kiderült, hogy nyelvrák volt. Állítólag a végrendeletét is megírta. A róla készült legújabb fotók is azt bizonyítják, hogy a színész valószínűleg nincs jól, és minden percét kihasználja, hogy a családjával lehessen. A 71 éves színész a hétvégén fiával, Dylannel közösen nézte meg a Kanadai Nagydíjat, sőt több Forma-1-es versenyzővel is fotózkodtak – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Thompson

A hírek szerint a sztár nagyon kedvesen nyilatkozott mindenkinek, de a betegségéről egy szót sem mondott a sajtónak.

Megdöbbentő titok derült ki az ABBA énekesnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160613-megdobbento-titok-derult-ki-az-abba-enekesnojerol.htmlA rajongók boldogan fogadták, hogy egy estére ismét összeállt az ABBA. Nem meglepő, hogy ezután azt remélték, a kedvenc bandájuk együtt marad, de mint kiderült, erről szó sincs. A banda szőkesége, Agnetha Fältskog el is mondta, hogy miért. TV + Sztárok--Vastag Csaba képe láttán kiakadtak a rajongók: itt a bejegyzés! http://www.life.hu/sztarok/20160612-vastag-csabara-kiakadtak-a-rajongok-az-enekes-csak-viccelodni-akart-foto.htmlA sztár úgy gondolta, hogy kicsit megvicceli a követőit. Bár a kép tényleg elég humoros lett, a kommentek alapján sokan félreértették a dolgot. TV + SztárokOrigoAigner Szilárd lánya: "Édesapám soha nem volt depres­sziós! "http://www.life.hu/sztarok/20160611-aigner-szilard-lanya-lanya-lucia-szerint-edesapam-soha-nem-volt-depres-szios.htmlMég egy hét sem telt el azóta, hogy Aigner Szilárd hétfő reggel váratlanul elhunyt otthonában, ám máris számtalan teória és találgatás született halálának körülményeit illetően.TV + Sztárok--Egy csodával felér: Vujity Tvrtko sapka nélküli fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160610-vujity-tvrtko-sapka-nelkuli-fotot-posztolt.htmlEmblémájává vált fejfedője nélkül állt kamerák elé Vujity Tvrtko... TV + Sztárok--Gáspár Győző: "Ekkora utálathadjárat a Győzike-show idején volt utoljára"http://www.life.hu/sztarok/20160610-ujabb-fordulat-gyozike-testepito-botranyaban.htmlLegutóbb a Győzike Show idején örvendett ekkora közutálatnak Gáspár Győző - állítja magáról. Dagad a botrány. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoChris Evans az utca közepén fojtotta alkoholba a bánatáthttp://www.life.hu/sztarok/20160609-chris-evan-utcara-kerult-raadasul-alkohol-tarsasagaban.htmlÚgy tűnik, hogy egy kissé összecsaptak a hullámok Chris Evans feje fölött. Legalábbis mi el sem tudunk képzelni más magyarázatot arra, hogy a sztár miért üldögél Londonban a járdán alkoholt iszogatva. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.