Alex nem titkolja, hogy pár dologban ellentétes véleményen van az X-Faktor zsűritagjaival és a stábbal. De azt is elárulta, hogy bár évekkel ezelőtt még élesen bírálta a tehetségkutatókat, most az X-Faktor mentori székéből kicsit másképp látja a dolgokat.

"A közönség már unja a banális tehetségkutatókat, amelyekhez képest egy vödör hó is atomvillanást képvisel izgalmak tekintetében" - mondta határozottan pár évvel ezelőtt Bye­Alex, aki

most mégis beült az X-Faktor zsűrijébe. 

A X-Faktor zsűritagok, Puskás Peti,Tóth Gabi, ByeAlex, és Gáspár LaciFotó: Hirling Bálint/Origo

A sors furcsa fintora pedig őt lepte meg a legjobban. "Meglepődtem, amikor megkerestek, hiszen valóban egy alternatív arc és zenész vagyok, de az együttesem is biztatott, hogy próbáljam ki. Sokat gondolkoztam, elvállaljam-e, nem voltam biztos benne, hogy kell-e ez nekem" – magyarázta a Borsnak Alex.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Az énekes azt is hozzátette, hogy valóban rengeteget kritizálta a tehetségkutatókat, de

ez egy jó alkalom arra, hogy bizonyíthasson.

"Biztos kapkodják majd néha a fejüket a mentorok és a csatorna képviselői is, hogy ezt az „őrültet” beültették ide. Ha úgy érzem, akkor a stábnak és a mentoroknak is elmondom a véleményem, vannak dolgok, amiket nem engedhetnek meg maguknak az emberek velem szemben" – folytatta Alex, aki biztos abban, hogy a rajongói nem pártolnak el mellőle azért, mert

ezzel a cselekedetével ellentmondott az eddigi véleményének.

"Ha valaki szeret egyfajta zenét, egy zenészt, az szereti akkor is, ha televíziós környezetben látja. Ha elpártol mellőled azért, mert olyasmibe vágod a fejszédet, ami neki nem tetszik, akkor addig sem szeretett igazán" – mondta.

Kiderült: ennyit kaszálnak az X-Faktor új mentorai
Igazi csúcsgázsit kapnak az RTL Klub tehetségkutató showműsorának sztárjai. A teljes cikket itt elolvashatod!