Testvérének nevelt lányát erőszakolta meg egy zalai férfi (18+)

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak erőszak családon belüli erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emelt a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy 23 éves férfi ellen, aki megerőszakolta testvérének 13 éves nevelt lányát - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

A vádirat szerint a férfi - akit a bíróság 2014-ben szeméremsértés vétsége miatt már próbára bocsátott - egy márciusi napon bement az otthon egyedül lévő 13 éves lányhoz és simogatni kezdte.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A kislány elhúzódott tőle, próbálta hazaküldeni, majd amikor a férfi kiment az udvarra cigarettázni, az egyik közösségi oldalon segítséget kért. A férfi pár perc múlva visszament a lakásba, és a védekezni próbáló gyereket megerőszakolta. Utána pedig megfenyegette, hogy ne beszéljen senkinek a történtekről.

A kislány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, karjain és lábain hámsérülések és bevérzések keletkeztek. Az ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen.

Álmában halt meg a 32 éves fitneszmodell - Ő volt Ausztrália legfittebb nőjehttp://www.life.hu/news/20160614-almaban-halt-meg-ausztralia-legfittebb-noje-a-32-eves-andy-page.htmlMindenkit megdöbbentett a fitneszmodell, Andy Page halálhíre, akit Ausztrália legfittebb nőjeként tartottak számon. 32 éves volt, álmában érte a tragédia. NewsOrigoElhunyt a híres színésznő, Theresa Saldanahttp://www.life.hu/news/20160608-meghalt-theresa-saldana-szineszno.htmlEgy Los Angeles-i kórházban hunyt el a 61 éves színésznő-producer. Halálának okát nem közölték. NewsOrigoÚjabb fordulat? Pedofil lakott a nyaraló közelében, ahonnan Madeleine McCann eltűnt!http://www.life.hu/news/20160615-a-pedofil-sir-clement-freud-annak-a-nyaralonak-a-kozeleben-lakott-ahonnan-madeleine-mccann-eltunt.html11 éves kislányt is molesztált Sir Clement Freud, akinek gaztetteit egy dokumentumfilm tárta fel a nyilvánosság előtt. Kiderült, hogy az állítólagos pedofil villája mindössze egy rövid kocsiútra volt attól a helytől, ahonnan Madeleine McCann eltűnt. NewsOrigoGyőztünk! - Két góllal nyert a magyar válogatott Ausztria ellenhttp://www.life.hu/news/20160614-az-europa-bajnoksagon-magyarorszag-ketto-nullra-gyozte-le-ausztriat.htmlSzalai és Stieber fantasztikus góljai után őrjöngve ünnepelt együtt a csapat és a szurkolótábor. NewsRejtélyes: a meggyilkolt énekesnő Twitterén új poszt jelent meghttp://www.life.hu/news/20160614-rejtelyes-a-meggyilkolt-christina-grimmie-enekesno-twitteren-uj-poszt-jelent-meg.htmlA kórházban belehalt sérüléseibe Christina Grimmie énekesnő, akit koncertje után lelőttek. A The Voice tehetségkutatóból megismert híresség halála után rejtélyes üzenet jelent meg a közösségi oldalán. News--Fülöp herceg: "Minél öregebb leszek, annál kevésbé értékelem a születésnapomat" http://www.life.hu/news/20160614-fulop-herceg-kedves-levelben-valaszolt-egy-alattvalojara-nem-szereti-a-szuletesnapjait.htmlEdinburgh hercege pár nappal ezelőtt ünnepelte a 95. születésnapját. Ennek alkalmából kapott egy kedves levelet, melyre nem is akármilyen válasz érkezett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.