Rejtélyes: a meggyilkolt énekesnő Twitterén új poszt jelent meg

Forrás: AFP/Getty Images/Viven Killilea -
gyilkosság halál Twitter Christina Grimmie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kórházban belehalt sérüléseibe Christina Grimmie énekesnő, akit koncertje után lelőttek. A The Voice tehetségkutatóból megismert híresség halála után rejtélyes üzenet jelent meg a közösségi oldalán.

Mindenki megrendült Christina Grimmie tragikus halálán. Selnea Gomez sem tudta palástolni érzelmeit, Adam Levine - aki a mentora volt a tehetségkutatóban - pedig felajánlotta az énekesnő családjának, hogy állja a temetés költségeit.

Forrás: AFP/Getty Images/Viven Killilea

Sokan gyászolják Christina Grimmiet, eközben azonban a Twitter-oldalán rejtélyes poszt jelent meg. Nem tudhatjuk, hogy ki kezeli azóta az énekesnő fiókját, vagy kinek sikerült belépnie. Az illető egy adománygyűjtő oldal linkjét osztotta meg, amin keresztül elvileg Christina családjának lehet felajánlásokat tenni. Ezen kívül profiljának borítóképét is lecserélték. Többen attól tartanak, hogy feltörték az énekesnő oldalát.

Christina Grimmie borítóképe megváltozott halála után Forrás: Twitter/ Christina Grimmie

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.