"Aigner Szilárd nehéz keresztet cipelt" - Állítja az időjós egykori kollégája

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál mellőzés munka Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aigner Szilárd váratlan halála mindenkit megdöbbentett, most egy volt tévés kollágája és jó barátja, Szabó Gabi emlékezett meg a meteorológusról. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Aigner Szilárd váratlanul, otthonában hunyt el, a halála pedig nem csak a családját, hanem tévés kollégáit és a nézőket is megdöbbentette. Azóta számtalan feltételezés látott napvilágot halálának körülményeiről: állítólag belső szorongás gyötörte, és bántotta, hogy kevesebb emberhez jut el a munkája, amióta felhagyott a képernyőn való szerepléssel.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Annak ellenére, hogy lánya nemrég cáfolta, hogy Aigner Szilárd depressziós lett volna, most egy volt kollégája, Szabó Gabi nyilatkozott a Story magazinban arról, hogy az időjós állítólag nehéz terhet cipelt. Az utolsó néhány évben szerinte Aigner Szilárdból eltűnt a korábbi derű és optimizmus, "egy óriási törés következett be az életében".

"A mellőzés eleinte nem is bántotta annyira Szilárdot - folytatja Gabi. - Azt gondolta, milyen jó lesz neki, hogy soha többé nem kell hajnalban kelni és elindulni otthonról. Ám, ahogy múltak a hónapok, majd az évek, rádöbbent, hogy mint másnak a falat kenyér, neki úgy hiányzik a televíziózás és a közösség. Aigner nem volt könnyű ember, persze a zsenik soha nem könnyű emberek, márpedig Szilárd zseni volt" - hangsúlyozta a jó barát, aki szerint ha hagyják az időjóst dolgozni, még ma is élne.

Botrány az X-Factorban: áll a bál a mentorok közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160613-sharon-osbourne-balhet-rendezett-nicole-scherzinger-fizetese-miatt.htmlAnnak ellenére, hogy az X-Factor legújabb válogatója csak most kezdődik, állítólag máris áll a bál a mentorok között: Sharon Osbourne nagyon kiakadt Nicole Scherzinger miatt. TV + Sztárok--Bálint gazda 97 évesen sem akar leállni a munkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160616-balint-gazda-97-evesen-sem-akar-leallni-a-munkaval.htmlKét könyvvel is készül Bálint György, aki 97 éves létére még mindig teljesen fitt, és a munkát sem hanyagolja el! Felesége próbálja pihenésre csábítani a gazdát. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huLiptai Claudia szinte ragyog a boldogságtól: nézd meg a kismamát! http://www.life.hu/sztarok/20160615-liptai-claudia-a-kismama-risztov-evaval-fotozkodott-nezd-meg-a-csinos-kismamat.htmlA csinos műsorvezető a háromszoros világbajnok ezüstérmes magyar úszóval, Risztov Évával fotózkodott a minap. Micsoda fotó! TV + SztárokOrigoGyász! Kovács Patrícia mindenkivel megosztotta fájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20160615-kovacs-patricia-mindenkivel-megosztotta-fajdalmat-gyaszol-elhunyt-a-vizslaja-karoly.html12 éve élt velük szeretett vizslájuk, Károly, aki a napokban meghalt. Családtagként tekintettek az állatra. TV + SztárokOrigoBréking! Újra összeáll a Rapülők együtteshttp://www.life.hu/sztarok/20160614-geszti-peter-zenesz-elarulta-ujra-osszeall-a-rapulok-egyuttes.htmlMagyarországon biztosan, nem volt olyan, aki a 90-es években ne a legendás együttes slágereit dúdolta volna reggeltől estig. Most újra átélhetjük a Rapülők életérzést! TV + Sztárok--A Szex és New York sztárja kiakadt Kim Kardashianrahttp://www.life.hu/sztarok/20160615-a-szex-es-new-york-sztarja-kim-cattrall-kiakadt-kim-kardashianra.htmlJavában dúl a háború Kim Cattrall és Kim Kardashian között. Míg utóbbi a félpucér, vagy épp meztelen fotóival bombázza a netezőket, addig Catrall kemény szavakkal illette a popókirálynő szelfimániáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.