Aigner Szilárd váratlan halála mindenkit megdöbbentett, most egy volt tévés kollágája és jó barátja, Szabó Gabi emlékezett meg a meteorológusról. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Aigner Szilárd váratlanul, otthonában hunyt el, a halála pedig nem csak a családját, hanem tévés kollégáit és a nézőket is megdöbbentette. Azóta számtalan feltételezés látott napvilágot halálának körülményeiről: állítólag belső szorongás gyötörte, és bántotta, hogy kevesebb emberhez jut el a munkája, amióta felhagyott a képernyőn való szerepléssel. 

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Annak ellenére, hogy lánya nemrég cáfolta, hogy Aigner Szilárd depressziós lett volna, most egy volt kollégája, Szabó Gabi nyilatkozott a Story magazinban arról, hogy az időjós állítólag nehéz terhet cipelt. Az utolsó néhány évben szerinte Aigner Szilárdból eltűnt a korábbi derű és optimizmus, "egy óriási törés következett be az életében"

"A mellőzés eleinte nem is bántotta annyira Szilárdot - folytatja Gabi. - Azt gondolta, milyen jó lesz neki, hogy soha többé nem kell hajnalban kelni és elindulni otthonról. Ám, ahogy múltak a hónapok, majd az évek, rádöbbent, hogy mint másnak a falat kenyér, neki úgy hiányzik a televíziózás és a közösség. Aigner nem volt könnyű ember, persze a zsenik soha nem könnyű emberek, márpedig Szilárd zseni volt" - hangsúlyozta a jó barát, aki szerint ha hagyják az időjóst dolgozni, még ma is élne.