Megható! Így emlékezett meg a magyar válogatott a tavaly elhunyt Fülöp Mártonról

Forrás: TV2 -
Dibusz Dénes halál Fülöp Márton emlékezés Király Gábor kapus Eb Gulácsi Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válogatott kapus 32 évesen rákban halt meg. Minden vágya az volt, hogy a magyar válogatottal nagy nemzetközi tornán szerepeljen.

Dibusz Dénes, Király Gábor és Gulácsi Péter, a magyar válogatottkeret kapusai magukkal vitték Fülöp Márton kesztyűjét, és készítettek egy fotót az osztrákok elleni találkozó előtt. Fülöp Ferenc, az egykori csapattárs édesapja nagyon meghatódott ezen a gesztuson.

Forrás: TV2

Fülöp Márton halálának napján lépett pályára a magyar válogatott, és nyert az Eb pótselejtezőn, Norvégiában. Király Gáborék ezért tartották fontosnak, hogy Marci is ott legyen a franciaországi Eb-n - mondták a Tényekben.

Vilmos herceg nagyon csalódott volt a születésnapjánhttp://www.life.hu/news/20160621-vilmos-herceg-menetrendszerinti-jarattal-utazott-haza-a-foci-eb-rol.htmlVilmos herceg születésnapját a foci eb rontotta el. News--Továbbjutott a magyar válogatott az EB-nhttp://www.life.hu/news/20160621-tovabbjutott-a-magyar-valogatott-az-ebn.htmlA világbajnok német labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte Észak-Írországot a franciaországi Európa-bajnokság keddi játéknapján, a C csoport harmadik fordulójában, ezzel a magyar válogatott a legjobb 16-ba került. NewsOrigoMegható! Teljesítette egy rákos kislány kívánságát a világhírű táncművész http://www.life.hu/news/20160621-igy-tancolhatott-egy-hires-balettmuvesszel-a-rakbeteg-kislany-meghato-foto.htmlConnie Farrell mindig is balett-táncos szeretett volna lenni, azonban ezt a betegsége megakadályozta. Egy különleges kezdeményezés segítségével most a lány álma valóra vált. NewsOrigoÖrdögi tréfa, vagy tényleg a savval megvakított áldozata fotójával szelfizett a támadó?http://www.life.hu/news/20160621-a-savval-leontott-aldozata-fotojaval-szelfizett-a-tamado-vagy-megsem.htmlCarla Whitlock épp párjával volt, amikor két férfi minden ok nélkül arcon öntötte őt a maró hatású folyadékkal. A támadással a Midmore testvérpárt gyanúsítják, akik szeptember óta előzetesben vannak, azonban a múlt héten az egyikőjük Facebook-oldalára a jogos tulajdonos, vagy valaki más egy gusztustalan fotót posztolt. News--Megszületett az ítélet a feleségét megverő polgármester, Balogh József ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160621-megszuletett-az-itelet-a-feleseget-megvero-polgarmester-a-vak-komondoros-balogh-jozsef-ugyeben.htmlElítélték Balogh József fülöpházi polgármestert, amiért 2013 tavaszán részegen kétszer is megütötte élettársát. NewsOrigoSokkoló! Itt egy videó, ami után nem ülsz ittasan volán mögé http://www.life.hu/news/20160621-nem-ulsz-tobbi-ittasan-volan-moge-dermeszto-video-keszult-a-felelos-alkoholfogyasztasrol.htmlHatásos kisfilm készült a felelős alkoholfogyasztásról. A videó után valószínűleg sosem fog eszedbe jutni, hogy autóba ülj egy átmulatott éjszaka után. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.