Jennifer Anistont és férjét New York utcáin kapták lencsevégre, és nekünk egy picit gyanús, hogy a színésznő feltűnően takargatta a hasát. 

Bár Jennifer Aniston és Justin Theroux csak augusztusban ünneplik majd az első házassági évfordulójukat, ennek ellenére még mindig olyanok, mintha a nászútjukon lennének. Nemrég a Bahamákon nyaraltak, legutóbb pedig egy New York-i étterembe menet kapták lencsevégre őket.  

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Agny Tyja

Visszatérve a romantikus utazásra, az biztos, hogy Jennifer emlékeit kissé beárnyékolja a terhességéről szóló pletyka, amit a világ csakis azért kapott fel, mert egy pancsolás alkalmával 

a színésznő hasa egy apró pocakká duzzadt. 

A világsztár szóvívője később cáfolta a terhesség hírét, és azt nyilatkozta, a színésznő csak jól bevacsorázott, elvégre szabadságon van a Bahamákon, és

szeretne azt csinálni, amihez kedve van. 

Mindenesetre mi kíváncsiak lennénk rá, hogy mindez hogyan érintette Jennifert, akiről a legújabb fotók alapján, ha akarnánk sem tudnánk azt feltételezni, hogy terhes, mivel mindvégig egy táska és egy blézer mögé bújt el a paparazziktól. Ha kíváncsiak vagytok a többi képre is, megnézhetitek itt!