Botrányba fulladt Király L. Norbert koncertje

Forrás: Facebook/Király L. Norbert -
Király L. Norbi koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egri zenei fesztiválon lépett fel volna, de hangosítás híján a koncert elmaradt. Azt mondja, leginkább a rajongókat sajnálja, akik hiába vártak a bulira. 

"Már a szervezés kezdeti szakaszában gyanakodhattunk volna, hiszen nem kaptunk korrekt feltételeket, nem volt hiteles szerződés. A pénteki fellépés előtt több barátom és kollégám is jelezte, hogy valami nagyon nincs rendben a fesztivál szervezésével, mert délután nemhogy a hangtechnika, de még a színpad sem állt készen. Ennek fényében úgy döntöttem, hogy nem utazom el vidékre, hiszen teljes káosz uralkodott a helyszínen, és a körülmények miatt a fellépésem is kérdéses volt" – mondta el Norbi a Blikknek, és hozzátette, kizártnak tartja, hogy kártérítést kapjon, ugyanis rendes szerződésük sem volt.

Forrás: Facebook/Király L. Norbert

Dukai Regi azt tette, amit mindannyian szerettünk volnahttp://www.life.hu/sztarok/20160626-dukai-regina-uszott-egyet-a-nyaralasan-a-melegben.htmlCsobbant egyet (kettőt, hármat) a hűs vízben a mai kánikulában... TV + SztárokOrigoMegözvegyült a Família Kft. egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160626-megozvegyult-a-familia-kft-egykori-sztarja-nagy-zoltan-szinesz.htmlNagy Zoltán nevét sokan leginkább a 17 éve véget ért Família Kft.-ből ismerik. Igen, ő volt Kövér Lajos, akinek a szájából a „Hajnalka, te ezt nem tudhatod!”, és a „Vili, te nagyon hülye!” mondatok hangoztak el. TV + SztárokOrigoNémetországban kezd új életet Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-nemetorszagban-kezd-uj-eletet-molnar-aniko.htmlTöbbek között édesapja tanácsára döntött így. Az egykori valóságshow-szereplő Németországban keres munkát, sminktetoválóként helyezkedne el. TV + Sztárok--Együtt utazgat a válófélben lévő pár: Polyák Lilla és Homonnay Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20160618-polyak-lilla-es-homonnay-zsolt-valnak-de-egyutt-utaztak-tajvanra.htmlA válófélben lévő házaspárt még akkor hívták meg Tajvanra fellépni, amikor minden rendben volt közöttük. Bár azóta mindketten új társra találtak, a fellépést nem mondták le. TV + Sztárok--Borítékolva volt VV Fannika jövője? - Expasija tudta, hogy ez lesz a végehttp://www.life.hu/sztarok/20160618-vv-zsu-es-vv-dennis-vv-fannikarol.html Ahogy megírtuk, egy osztrák kupleráj hirdetésében bukkant fel VV Fannika. A ValóVilág 7 egykori játékosát Kira néven hirdették, a férfiak óránként negyvenezer forintért élvezhették a társaságát. Egy ideig, mert a lány se szó, se beszéd lelépett, hirdetését törölték is a rendszerből. TV + Sztárok--Czippán Anett: "Az nyilván megvisel, ha elvesztem a kollégámat"http://www.life.hu/sztarok/20160626-czippan-anett-munkarol-tv2rol-maganeletrol-adott-interjut.htmlA Mokka és a FEM3Café műsorvezetője, Czippán Anett sokszor érzékenyül el élő adásban, bizonyos témák mélyen megérintik. Azt állítja, a beszólásokat nehezen viseli, ugyanis nem ad okot arra, hogy utálják.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.