Dzsudzsák Balázs: “Köszönöm az egész országnak”

Forrás: dpa/Thomas Eisenhuth -
magyar válogatott nyilatkozat Dzsudzsák Balázs Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vereség ellenére minden magyar büszke a válogatottra, és arra, amit elértek. A csapat pedig hálás a szurkolótáborának, ahogy Dzsudzsák Balázs is. 

Nehéz volt a magyar csapatnak a belgák elleni meccs után nyilatkozni, Király Gábor is küzdött a könnyeivel, miközben megköszönte mindenkinek a türelmet. Dzsudzsák Balázs is sajnálta természetesen a vereséget, és kifejezte háláját is.

Forrás: dpa/Thomas Eisenhuth

"Köszönöm a szurkolótábornak és a csapatnak, hogy itt lehettünk, az egész országnak, köszönöm mindenkinek.

Nagyon remélem, hogy büszkévé tettük az országunkat, a szurkolóinkat.

Próbáltunk nyerni, sajnos ennyi volt benne” - mondta Dzsudzsák a Nemzeti Sportnak.

Klárika lefagyott Korda pofonjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160627-balazs-klari-lefagyott-amikor-meglatta-hogy-a-bagi-nacsa-paros-pofozkodva-figurazza-ki-oket.htmlBalázs Klári és Korda György idén ünnepli a 34. házassági évfordulóját, de nemcsak ettől olyan emlékezetes ez az év, hanem azért is, mert 15 évvel ezelőtt parodizálta ki őket először a Bagi-Nacsa páros. TV + SztárokOrigoVisszaühet Hajós András a Sztárban sztár zsűrijébe - Havas nem vált behttp://www.life.hu/sztarok/20160627-visszaul-hajos-andras-a-sztarban-sztar-zsurijebe-havas-henrik-helyett.htmlLapinformációk szerint szerint ősztől Havas Henrik helyett újra a Hajós lesz Liptai Claudia Bereczki Zoltán és Majka társa a TV2 Sztárban sztárjának ítészei között.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoBotrányba fulladt Király L. Norbert koncertjehttp://www.life.hu/sztarok/20160627-botranyba-fulladt-kiraly-l-norbert-koncertje.htmlEgy egri zenei fesztiválon lépett fel volna, de hangosítás híján a koncert elmaradt. Azt mondja, leginkább a rajongókat sajnálja, akik hiába vártak a bulira. TV + Sztárok--Lola szebbé varázsolta a napunkat - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160626-lola-egy-sarga-dresszben-tundokol.htmlA dögös énekesnő egy csodás szelfivel lepte meg az Instagram-követőit, akik érthető módon odáig voltak tőle. TV + Sztárok--Szexi combok, kerek fenék - A rajongók alulról is megcsodálhatták Rihannáthttp://www.life.hu/sztarok/20160626-a-rajongok-alulrol-is-megcsodalhattak-rihannat.htmlAz énekesnő egy igen merész ötletre bólintott rá, amikor megengedte, hogy a Dublinban adott koncertjét a szerencsésebb rajongók az átlátszó színpad alól nézzék végig. TV + Sztárok--Czippán Anett: "Az nyilván megvisel, ha elvesztem a kollégámat"http://www.life.hu/sztarok/20160626-czippan-anett-munkarol-tv2rol-maganeletrol-adott-interjut.htmlA Mokka és a FEM3Café műsorvezetője, Czippán Anett sokszor érzékenyül el élő adásban, bizonyos témák mélyen megérintik. Azt állítja, a beszólásokat nehezen viseli, ugyanis nem ad okot arra, hogy utálják.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.