Az RTL Klub műsorvezetőjéről mostanában kevesebbet hallani, így gondoltuk, megkérdezzük tőle, hogyan telik a nyár, készül-e már az esküvőjére, és beindult-e az új vállalkozása?

Szabó Zsófi, amióta rátalált a szerelem és révbe ért az élete mind magánéleti, mind szakmai szempontból, tündököl, mosolyog és ragyog.

Forrás: carnute

Kevesebbet hallani rólad mostanában, ez tudatos?
Valóban, most nyugalom vesz körül, és ennek köszönhetően nem írnak rólam nap mint nap az újságok. De elárulom, nem sokáig tart majd körülöttem a csend, sok izgalmas tervvel készülök. 

A divatmárkád bejött, van érdeklődés?
Azt kell, hogy mondjam, ilyen jó fogadtatásra, nem számítottunk. Mindenki azt mondta, általában egy év kell ahhoz, hogy egy márka bekerüljön a köztudatba. Nagy az érdeklődés, a webshop dübörög, és már sok fazon elfogyott, hiszen limitált darabszámokkal dolgozunk. Folyamatosan tapasztalunk, tanulunk, hogy mit kell javítani, jobbá tenni. Júniusban pedig már készülünk az őszi szezonra. Nézegetjük az anyagokat, nemrég pedig varrodát is váltottunk, és arra törekszünk, hogy egyre kevesebb darabszámmal, egyre jobb minőséget gyártsunk. 

Forrás: carnute

Az esküvői előkészületekkel hogy álltok? 
Egyelőre nem mondunk le az idei esküvőről, de konkrétumokat még nem tudok mondani.  Semmit nem sürgetünk. Igazából rengeteg időnket elveszi a munka. Sokat ingázunk Budapest és Nyíregyháza között. Zsolti pedig van, hogy itthon, van, hogy külföldön versenyez a lovakkal. Nekem itt a ruhamárka és a Story Extra. Van, hogy még a barátainkra sem jut annyi idő, amennyit szeretnénk. Úgy döntöttünk, majd egy nyugodtabb időszakban állunk neki az esküvőszervezésnek. 

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Lovagolni jársz?

Ha tehetném, én is versenyeznék, de most az én a lovaimmal is Zsolti megy. Amikor tudom, elkísérem, és támogatom. Lovagolni akkor szoktam, amikor Nyíregyházán vagyok, de az a versenyzéshez nem elég, hogy hetente egyszer lóra ülök.

Nyaralásra, pihenésre jut időtök?
Nagyon szeretnénk pár napot pihenni, igaz Zsolti nem nyaralás párti. Júliusban még van egy nagy verseny a Nemzeti Lovardában (amit aztán újjá építenek), arra készül, és utána jó lenne elutazni, például Görögországba. De azzal is megelégednék, ha lemennénk a Balatonra, bicikliznénk,  és mással töltenénk az időt, mint a hétköznapokban. 

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Zsófi, én úgy érzem most a helyeden vagy, harmóniát sugárzol, jól látom?
Nem szeretek ilyen kategorikusan kijelenteni dogokat, mert a legnagyobb magasságokból lehet jól pofára esni.  Azt gondolom, már nagyon sok mélyrepülésen vagyok túl, rengeteg sérülés ért, nem szeretnék többet. Most regenerálódom, és boldog, kiegyensúlyozott vagyok. Jól szemlélteti ezt az állapotot, hogy rengeteg édességet eszünk, mégsem hízom, mert nem stresszelek. Amikor nem vagyok a helyemen, akkor szaladnak fel rám a kilók, amikor rend van, akkor tudom hozni a legjobb formám. Lovaglunk, és habzsoljuk az életet. Sokan mondják, hogy mennyit változtam, pedig csak megtaláltam önmagam, egy olyan férfi mellett, aki a maximumot hozza ki belőlem.  Tavaly március óta a nap 24 órájában együtt vagyunk, ha nem fizikálisan, akkor telefonon tartjuk a kapcsolatot. Szerencsésnek érzem magam, hogy a sok nehézség és rossz után végre minden a helyére került. 

Zsófi párjával, ZsolttalForrás: Instagram/Szabó Zsófi