Valamivel több, mint 15 évvel ezelőtt tűnt el az akkor 9 éves német kislány, Peggy Knobloch. Az iskolából tartott hazafelé, de soha nem érkezett meg. A német Madeleine McCannként emlegetett kislány maradványaira véletlenül bukkantak rá.

Éveken keresztül rengeteg energiát fektettek Peggy megtalálásába. A rendőrség 5000 nyomot vizsgált meg, de nem sikerült az iskolából hazafelé menet eltűnt kislányt megtalálni. Néhány nappal ezelőtt gombaszedők bukkantak véletlenül a maradványaira, bár még a hivatalos DNS-teszt eredményeit nem hozták nyilvánosságra. 

Forrás: Youtube

A maradványok közelében megtalálták a kislány személyes tárgyait is, köztük a karóráját, ezért szinte teljesen biztosak abban, hogy a 15 évvel ezelőtt eltűnt Peggy csontjaira bukkantak, mindössze 15 kilométerre attól a helytől, ahol az eltűnése előtt utoljára látták. Az erdő mélyén megtalált tetemet vadállatok is kiáshatták, erre utalnak a nyomok. Azt egyelőre nem tudni, hogyan ölték meg, de az biztos, hogy nem ott történt a gyilkosság.  A rendőrség annak idején szó szerint mindent tűvé tett, hogy megtalálják Peggyt. Egy szellemi fogyatékos férfit el is ítéltek, miután bevallotta, hogy megölte a kislányt. Visszavonta ugyan a vallomását, de csak 10 évvel később, a perújítást követően szabadult az egyébként pedofil férfi, aki 15 kislányt molesztált a börtönbe kerülése előtt – írja a Mirror

9 éve tűnt el a skót Madeleine McCann
2007-ben tűnt el, őt azóta sem találják. Sokan úgy vélik, a szüleinek el kellene engedniük a skót kislányt, akinek megtalálására már 11 millió fontot költöttek. Madeleine McCann a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából tűnt el, míg a szülei egy másik épületben vacsoráztak.