Matthew McConaughey Twitter színész videó Hollywood tanár professzor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Professzor Matthew McConaughey-vel is összefuthatnak mostantól a diákok a texasi egyetemen. Legalábbis videó formájában biztosan.

Nem egy újabb filmszerepről van szó, amit az Oscar-díjas színész elvállalt, hanem a valóságról: A True Detective nyomozóját alakító filmcsillag

a filmkészítésről tart majd kurzust egykori iskolájában.

Az egyetem saját twitter-bejegyzésben jelentette be a nem mindennapi döntést.

Matthew McConaughy nem egyedül oktatja majd a hallgatókat, hanem Gary Ross rendezővel. A kurzus azonban – a diákok nagy bánatára – 30 darab kulisszatitkokról szóló videóból áll majd, élő előadása alig lesz a színésznek.

Hoppá! Hosszú Katinka szakmát váltott?http://www.life.hu/sztarok/20160706-hosszu-katinka-frizurat-csinalt-a-rioi-olimpia-kabalajanak-keszul-az-otkarikas-jatekokra.htmlHosszú Katinka kipróbálta magát fodrászként. Szó sincs róla, hogy az IronLady feladná sportkarrierjét, csupán a móka kedvéért készített frizurát egyik kabalájának. TV + Sztárok--A Coldplay-jel lépett fel Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160705-harry-herceg-jotekonysagi-fellepest-szervezett-a-coldplay-jel.htmlÓriási bulit tartott Harry herceg. A brit trónörökös ezúttal nem valamilyen botrányos összejövetellel, hanem jótékonysági rendezvénnyel került a címlapokra. TV + Sztárok--Így ünnepelték a függetlenség napját a celebek- szexi fotók!http://www.life.hu/sztarok/20160705-fuggetlenseg-napjat-unnepeltek-a-sztarok-sok-fotot-keszitettek.htmlAz Egyesült Államok legnagyobb ünnepe július 4-e, a függetlenség napja. Az amerikai sztárok közül voltak akik családjukkal, barátaikkal vagy éppen ölebükkel ünnepeltek. TV + SztárokAFPLindsay Lohan könyvet írhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-lindsay-lohan-konyvet-ir-lenyugodott-es-befele-figyel.htmlMár nem zűrjei, hanem írónői ambíciói miatt kerül a reflektorfénybe Lindsay Lohan.TV + SztárokOrigoMichael Madsen a szomszédba jött szurkolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160704-michael-madsen-a-szomszedban-a-red-bull-ringen-szurkolt-a-forma-1-pilotainak.htmlIgazán szerencsések lehettek azok a film- és Forma1-rajongók, akik hétvégén kiruccantak a Red Bull Ringre, ugyanis az osztrák Forma1-es nagydíjat a helyszínen nézte végig Michael Madsen. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna és Nádai Anikó új lakótársakat kaptak?http://www.life.hu/sztarok/20160704-kiss-ramona-es-nadai-aniko-allatokat-talaltak-a-kertjukben-megmentettek-oket.htmlÁllatmentőnek állt Kiss Ramóna és Nádai Anikó. Persze csak egy hétvégére kóstoltak bele új szerepükbe, annak köszönhetően, hogy mindkettejüknél váratlan és aprócska látogatók jártak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.