Robbie Williamsnek nem kell a szomszédba mennie egyediségért és őrültségért sem, különösen, ha divatról van szó. Az énekes nap mint nap megmutatja gardróbja valamelyik megdöbbentő darabját.

Egy szokatlan szobapapucs vagy egy pár gumicsizma – valójában mindegy is, mit húz magára, Robbienak minden jól áll. A Take That egykori frontembere magabiztosan feszít a legviccesebb ruhadarabban is. És hogy mennyire távol áll tőle a gátlásosság, mi sem bizonyítja jobban, minthogy időnként egy-egy meglehetősen viseltes alsógatyáját is közszemlére bocsátja. Igaz, nem felvéve, hanem csak az ágy sarkára gondosan kiterítve.

A csini fekete fecskéből láthattunk már egy RW monogramú darabot, és egy olyat is, amin egy harcos tigris vicsorít.

A privát divatbemutatókon Robbie kínosan ügyel rá, hogy outfitje passzoljon a környezetéhez, így fordulhatott elő, hogy egyszer a tapétával tökéletesen harmonizáló kabátot húzott magára, máskor pedig a szállodai padlószőnyeg mintájával megegyező papucsba bújtRajongóinak azonban teljesen mindegy, hogy fellépő ruhában vagy valamilyen bolondos összeállításban feszít kedvencük, így is, úgy is odavannak az extravagáns előadóért.    

Forrás: instagram/robbie williams
Forrás: instagram/robbie williams

 

Forrás: instagram/robbie williams