Ronaldo egy heti fizetését zsebelte be az Eb-győzelemért cserébe

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Lars Baron -
Európa Bajnokság Ronaldo fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A portugál szövetség 300 ezer euróval jutalmazza meg minden egyes játékosnak a diadalt. Bár ez soknak hangzik, de valójában egyáltalán nem az.

A Portugál Futballszövetség (FPF) fejenként 300 ezer euróval díjazza a válogatott tagjainak, hogy vasárnap a franciák elleni győzelemmel megnyerte az Európa-bajnokságot.

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Lars Baron

Az AS spanyol sportlap szerint a szövetség vezetői a párizsi döntő előtt nem sokkal egyeztettek a „csapatkapitányokkal", azaz Ronaldóval és a helyetteseivel, esetleg

Fernando Santos szövetségi kapitánnyal.

Egyes információk szerint egyébként a nyolcad-, a negyed- és az elődöntőbe és a döntőbe jutás 50-50 ezer, míg a végső győzelem plusz 100 ezer eurót jelentett.

Egy 90 éves sztriptíztáncosnő nyűgözte le a tehetségkutató zsűrijéthttp://www.life.hu/news/20160711-egy-90-eves-sztriptiztancosno-nyugozte-le-a-tehetsegkutato-zsurijet.htmlAz America's Got Talent-ben sokkolta a közönséget a 90 éves Dorothy Williams, aki mindenki meglepetésére vetkőzni kezdett a színpadon. NewsIsten meghallgatta Cristiano Ronaldo imáithttp://www.life.hu/news/20160711-egy-honapos-kenyszerpiheno-varhat-ronaldora.htmlSérülése miatt már az első félidő előtt le kellett cserélni Cristiano Ronaldo-t az Eb-döntőn. A focista könnyes szemekkel, hordágyon hagyta el a pályát... News--Napunk fénypontja: a walesi játékosok szexi tánca http://www.life.hu/news/20160708-a-szexi-walesi-focistak-olyan-tancot-lejtettek-hogy-leesik-az-allad.htmlAz Eb még nekünk nőknek is rengeteg érdekes dolgot tartogatott, de a walesi játékosok haka tánca mindent visz. Nézzétek csak. News--Drogdílerekre vadászik az orosz Batmanhttp://www.life.hu/news/20160701-drogdilerekre-vadaszik-az-orosz-batman.htmlEgy orosz férfi arra szánta el magát, hogy Batman ruhába bújva elkapja a helyi drogdílereket. A szuperhős egyébként azt állítja, hogy már többször is lecsapott a rosszfiúkra. NewsOrigoMég idén elkészülhet a világ legnagyobb repülőgépehttp://www.life.hu/news/20160630-meg-iden-elkeszulhet-a-vilag-legnagyobb-repulogepe.htmlHetvenöt százalékban készen van az a hatalmas, Roc névre keresztelt repülőgép, amelyet a Microsoft társalapítója, Paul Allen hív életre. Ez a repülő lesz a legnagyobb használatban lévő repülő a világon! NewsOrigoMegdöbbentő felfedezés: létezik a hatodik érzékhttp://www.life.hu/news/20160630-megdobbento-dolgot-fedeztek-fel-miszerint-letezik-a-hatodik-erzek.htmlLátás, hallás, tapintás, szaglás, ízlelés - ez az öt fizikai érzékelésünk, és miért ne lehetne egy hatodik is? Elvégre, ha egy tragédia folytán nem látunk semmit, a színek még ott vannak. Ezért is vetődik fel a kérdés, vajon mi lehet a hatodik érzékünk? NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.