Balaton Sound Balaton Sound 2016 Ferry Corsten
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme a holland legenda, aki több művésznév mögé rejtőzve a 90-es évektől jelentette meg sikeresebbnél sikeresebb zenéit.

Legutóbbi track-jét Armin van Buuren műsorában (aki szintén adott interjút a Life.hu-nak) az év zenéjének választották. Ferry Corsten eljött ismét Magyarországra, hogy a trance zene szerelmeseit elrepítse a képzelet határain túlra:

Szavazz! Ki a legszexibb testű magyar sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-istenes-bence-jozan-laszlo-hot-men-dance-tagjai-apati-bence-vagy-sugar-berci-a-legszexibb-jogas.htmlEljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán? TV + Sztárok--Szívszorító videó került napvilágra: így bánik Ronaldo a rajongóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20160712-szivszorito-video-kerult-napvilagra-igy-banik-ronaldo-a-rajongoival.htmlNincs még egy olyan megosztó alakja napjaink labdarúgásának, mint Ronaldo. Futballtudását mindenki elismeri, de hétköznapi oldaláról megoszlanak a vélemények: van, aki szerint nemeslelkű, mások hisztisnek és csupán a PR által felépítettnek tartják. TV + Sztárok--Anyagi gondokkal küzd az egykori Mirigyes, Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20160712-anyagi-gondokkal-kuzd-az-egykori-mirigyes-ambrus-zoltan.htmlA válása és 11 évvel ezelőtti balesete óta még mindig nem tudott lábra állni az egykori Mirigyes, aki jelenleg alkalmi munkákból tartja el magát. TV + Sztárok--Rossz vicc vagy kínos félreértés?! Metallica CD-ket írt alá a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/sztarok/20160712-vamosok-szegyenitettek-meg-a-red-hot-chili-pepperst-metallica-cd-ket-irtak-ala.htmlRossz vicc vagy kínos félreértés – egyelőre nem tudni, pontosan mi volt az oka annak, hogy fehérorosz vámosok Metallica relikviákat dedikáltattak a Red Hot Chili Peppers tagjaival. TV + SztárokOrigoÉleteket menthet Berki Krisztián: ezt a szakmát választottahttp://www.life.hu/sztarok/20160712-berki-krisztian-vizimentokent-es-eletmentokent-szeretne-egy-uj-szakmat-tanulni.htmlA sztár újabb ötlettel rukkolt elő: a tévézés mellett egy nem mindennapi szakma iránt kezdett el érdeklődni. TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: "Gáspár Evelin lehet, hogy férjhez megy"http://www.life.hu/sztarok/20160712-gaspar-evelin-lehet-hogy-oltar-ele-all-bulvarrap-hegyi-rolival-ime-a-heti-sztarhirek.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb sztárhírei. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.