"Nem gondoltam, hogy ilyen sokáig fogom tudni csinálni" - Exkluzív interjú Armin van Buurennel

Balaton Sound Armin Van Buuren Balaton Sound 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár dj, akit 9 millióan követnek facebookon, rádióműsorát adásonként 25 millióan hallgatják, a trance zene pápája, Armin van Buuren Magyarországra jött, a Balaton Sound kiemelt sztárvendége volt.

Egy exkluzív interjú keretében a Life.hu-nak elmondta többek közt azt, hogy ha kisfia dj szeretne lenni, segítené-e őt ebben, de a különleges kívánságaiba és a speciális rituáléjába is beavatott minket. Na meg a nagy titok, a világ legnagyobb sztár dj-i miért mind hollandok:

Nézd meg, hogy fest Radics Gigi smink nélkül, bikiniben!http://www.life.hu/sztarok/20160711-radics-gigi-smink-nelkul-bikiniben-egy-medenceben-csobban.htmlAz énekesnő ritkán mutatja meg magát bikiniben, még ritkábban pedig smink nélkül. Most azonban kivételt tett.TV + SztárokOrigoSztárcsemeték, akik gyönyörű tinivé cseperedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-liptai-claudia-musorvezeto-szandi-enekesno-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-kiszel-tunde-lanya-gyonyoru.htmlA sztármamák, Liptai Claudia, Rubint Réka, Kiszel Tünde, Szandi joggal lehetnek büszkék lányukra, és bizony igaz a mondás: „nem esik messze az alma a fájáról”. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Eva Longoria első filmszerepe előtt: micsoda fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160711-eva-longoria-meg-2000-ben-a-sztar-egy-nosztalgikus-fotoval-lepett-meg-minket-foto.htmlA színésznő egy nosztalgikus fotóval lepte meg a rajongóit. A dögös híresség így nézett ki a 2000-es években. TV + SztárokOrigoDopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-dopeman-kommentelte-az-esetet-beszolt-a-soundon-ajultan-talalt-lanyoknak.htmlA Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak TV + SztárokOrigoElhunyt Apáti Miklós, a TV2 sztárjának édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20160711-elhunyt-apati-miklos-a-tv2-sztarjanak-edesapja-1.htmlVasárnap hajnalban elhunyt a Magyar Hírlap nyugalmazott munkatársa, korábbi rovatvezetője, Apáti Miklós. A József Attila-díjas író, költő, újságíró 72 éves volt. TV + SztárokOrigoHárom nappal szülése után bombaformában a szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-harom-nappal-szulese-utan-bombaformaban-a-szupermodell-sallie-axl-szules-utan-maris-karcsu.htmlAz angol Big Brother sztárja, a modellként és DJ-ként is ismert Sallie Axl második lánya megszületése után három nappal meztelenül mutatta meg magát. A látványtól leesett az állunk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.