Két ájult lányt találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjében, de sajtóértesülések szerint összesen hat fiatal tartott a DJ párossal a koncert után. A zenekar nyilatkozatában azt írta, nincs közük az eszméletlen lányokhoz, akik közül az egyik egy ismert tévés gyermeke lehet.

Két eszméletlen lányt találtak szombat este a Balaton Sound sztárfellépőinek öltözőjében. A DVBBS nevű formációt a rendőrség a reptéren érte utol, kiadott nyilatkozatukban azt írják, nincs közük a lányokhoz, de mindenben segítik a rendőrség munkáját.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„A rendőrség megerősítette: nem volt semmilyen kapcsolat köztünk és a fenti incidens között, így elutazhattunk" - idézi a Blikk a zenekar nyilatkozatát. Sajtóértsülések szerint azonban összesen hat lány tartott a formációval az öltözőbe a koncert után, akik közül hárman nagyon hamar rosszul lettek, három lány pedig elszaladt, ahogy a formáció tagjai is kereket oldottak - írja a Bors. Állítólag egyikük egy ismert televíziós lánya, valószínűsítik, hogy ő volt az a szülő, aki feljelentést tett az ügyben a rendőrségen. A zenekar tagjait továbbengedték a rendőrök, szexuális erőszak gyanúja nem merült fel, azonban a Somogy Megyei Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint négy féfit előállítottak. Hármuk esetében a kábítószergyorsteszt pozitív eredményt jelzett, így őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki. A külföldi férfiak szabadlábon védekezhetnek, és ahogy a zenekar tagjai is írták, ebben az ügyben is a rendőrség rendelkezésére állnak. "A marihuana birtoklási eljárásban természetesen elérhetőek maradunk, hogy tisztázzuk az állításokat. Jobbulást kívánunk a megbetegedett áldozatoknak"  -állt a zenekar nyilatkozatában.

Dopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknak
A Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.