Eljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett?

A Life.hu-val már sok sztár vállalkozott egy jógaórára, ahol különleges fotók készültek, feszes izmokról, hajlékonyságról, tökéletesen kivitelezett testtartásokról és szexi pózokról, amik nagyon jól álltak a hölgyeknek. Összeszedtünk a kedvenc ászanákat, amelyekben Varga Izabella, Szekeres Nóra, Sarka Kata, Vajna Timi, Som-Balogh Edina és Dukai Regina bizonyíthatták rátermettségüket, te pedig választhatsz, ki volt a legszexibb jógás sztár.

Varga Izabella régóta a jóga szerelmese, sőt azt is bevallotta nekünk, hogy egyszer oktatóként is el tudná magát képzelni. A gyönyörű színésznő remekül teljesített a jógaórán, és minden ászanát tökéletesen kivitelezett

Varga IzabellaFotó: Szabó Gábor/Origo

„Kacérkodom a gondolattal, hogy egyszer majd jógát tanítsak, hogy egy szép napon leteszem a voksom egy nyugalmasabb életforma mellett. Nagy kihívás lenne, és én imádom a kihívásokat” – mondta Izabella.

Szekeres Nóra, a háromgyermekes édesanya hajszálvékony testalkatának és kecses alakjának remekült állt a jóga. A műsorvezető azt is elárulta a gyakorlás után, hogy mikor érzi magát flow-ban.

Szekeres NóraFotó: Polyák Attila/Origo

Leginkább a tánc az, ami kikapcsol, amikor megérzem a flow-t. Bárhol táncra perdülök, ha jó zenét hallok” – mosolygott Nóri.

Sarka Kata lelkesen érkezett a jógaórára, és remekül álltak neki a jógapózok. A sportos sztár nagyon élvezte a gerincjógaórát, ahol megtapasztalhatta, milyen hatással van a gyakorlás a szervezetére.

Sarka KataFotó: Szabó Gábor/Origo

 „Fantasztikus érzés volt, amikor azt tapasztaltam, hogy megnyílt a vállam és a mellkasom! A vállamat sokszor rosszul tartom, és ez a páros gyakorlat teljesen helyretette. Az utána következő kompenzáció közben pedig azt éreztem, hogy teljesen felszabadult a gerincem, és minden teher lecsúszott a hátamról” – mondta a gyakorlás után Kata.

Vajna Timi hatalmas energiákkal rendelkezik, és olyan profin mutatta be a kézenállást, akár egy oktató. A szexi sztár azt is elárulta, hogyan csúfolták kislány korában, amire felnőtt korában igencsak rácáfolt.

Vajna TimiFotó: Szabó Gábor/Origo

„Mivel szorongó típus vagyok, sokszor összehúzom magam, ez abból is adódik, hogy kislány koromban úgy csúfoltak: „elöl deszka, hátul léc” – mesélte Timi.

Som-Balogh Edina olyan remekül érezte magát a Life.hu jógaóráján, hogy megígérte, amint lesz rá lehetősége, újra ellátogat oktatónkhoz. A gyönyörű színésznőnek hatalmas élmény volt, hogy a bonyolult ászanákat is sikerült kiviteleznie.

Som-Balogh EdinaFotó: Marton Szilvia/Origo

„Nagyon jót tett az önbizalmamnak, hogy azok az ászanák, amikről azt gondoltam, nem tudom végrehajtani, mert nem vagyok elég hajlékony, a pontos útmutatásodnak köszönhetően azonnal sikerültek” – magyarázta Edina.

Dukai Regina elárulta, hogy jógaórán tud teljesen kikapcsolni: „Amikor testtartásokat végzek, akkor tudom kizárni legjobban az örömömet, a gondjaimat, a fájdalmat, mert például az egyensúlygyakorlatoknál nagyon kell koncentrálni, és ez középpontba hoz, ilyenkor teljesen ki tudom zárni a külvilágot” – mondta Regina.

Dukai ReginaFotó: Marton Szilvia/Origo