Sarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!

Vajna Timi Varga Izabella Sarka Kata szexi szavazás Dukai Regina Som-Balogh Edina Szekeres Nóra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett?

A Life.hu-val már sok sztár vállalkozott egy jógaórára, ahol különleges fotók készültek, feszes izmokról, hajlékonyságról, tökéletesen kivitelezett testtartásokról és szexi pózokról, amik nagyon jól álltak a hölgyeknek. Összeszedtünk a kedvenc ászanákat, amelyekben Varga Izabella, Szekeres Nóra, Sarka Kata, Vajna Timi, Som-Balogh Edina és Dukai Regina bizonyíthatták rátermettségüket, te pedig választhatsz, ki volt a legszexibb jógás sztár.

Varga Izabella régóta a jóga szerelmese, sőt azt is bevallotta nekünk, hogy egyszer oktatóként is el tudná magát képzelni. A gyönyörű színésznő remekül teljesített a jógaórán, és minden ászanát tökéletesen kivitelezett.

Varga Izabella Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Kacérkodom a gondolattal, hogy egyszer majd jógát tanítsak, hogy egy szép napon leteszem a voksom egy nyugalmasabb életforma mellett.

Nagy kihívás lenne, és én imádom a kihívásokat” – mondta Izabella.

Szekeres Nóra, a háromgyermekes édesanya hajszálvékony testalkatának és kecses alakjának remekült állt a jóga. A műsorvezető azt is elárulta a gyakorlás után, hogy mikor érzi magát flow-ban.

Szekeres Nóra Fotó: Polyák Attila/Origo

Leginkább a tánc az, ami kikapcsol, amikor megérzem a flow-t. Bárhol táncra perdülök, ha jó zenét hallok” – mosolygott Nóri.

Sarka Kata lelkesen érkezett a jógaórára, és remekül álltak neki a jógapózok. A sportos sztár nagyon élvezte a gerincjógaórát, ahol megtapasztalhatta, milyen hatással van a gyakorlás a szervezetére.

Sarka Kata Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Fantasztikus érzés volt, amikor azt tapasztaltam, hogy megnyílt a vállam és a mellkasom!

A vállamat sokszor rosszul tartom, és ez a páros gyakorlat teljesen helyretette. Az utána következő kompenzáció közben pedig azt éreztem, hogy teljesen felszabadult a gerincem, és minden teher lecsúszott a hátamról” – mondta a gyakorlás után Kata.

Vajna Timi hatalmas energiákkal rendelkezik, és olyan profin mutatta be a kézenállást, akár egy oktató. A szexi sztár azt is elárulta, hogyan csúfolták kislány korában, amire felnőtt korában igencsak rácáfolt.

Vajna Timi Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Mivel szorongó típus vagyok, sokszor összehúzom magam, ez abból is adódik, hogy

kislány koromban úgy csúfoltak: „elöl deszka, hátul léc”

– mesélte Timi.

Som-Balogh Edina olyan remekül érezte magát a Life.hu jógaóráján, hogy megígérte, amint lesz rá lehetősége, újra ellátogat oktatónkhoz. A gyönyörű színésznőnek hatalmas élmény volt, hogy a bonyolult ászanákat is sikerült kiviteleznie.

Som-Balogh Edina Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Nagyon jót tett az önbizalmamnak, hogy azok az ászanák, amikről azt gondoltam, nem tudom végrehajtani, mert nem vagyok elég hajlékony, a pontos útmutatásodnak köszönhetően azonnal sikerültek” – magyarázta Edina.

Dukai Regina elárulta, hogy jógaórán tud teljesen kikapcsolni: „Amikor testtartásokat végzek, akkor tudom kizárni legjobban az örömömet, a gondjaimat, a fájdalmat, mert például az egyensúlygyakorlatoknál nagyon kell koncentrálni, és ez középpontba hoz, ilyenkor teljesen ki tudom zárni a külvilágot” – mondta Regina.

Dukai Regina Fotó: Marton Szilvia/Origo

Melyik sztár a legszexibb jógaórán? Szavazz!

Vicces jógapercek Bebével – jógaórára vittük az énekesthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-bebet-abebe-daniel-enekest-jogaorara-vittuk.htmlA mosolygós énekest, aki nemrég drasztikus fogyókúrán esett át, jógaórára invitáltuk, ahol többet nevettünk, mint izzadtunk. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoIstenes Bencét kicsavartuk - Jógaórára vittük a műsorvezetőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-istenes-bencet-az-rtl-klub-musorvezetojet-egy-jogaorara-vittuk-ahol-kicsavartuk-es-megneztuk.htmlA pörgős életet élő sztárt megleptük egy gerincjógaórával, és megmutattuk neki, hogy a pasiknak is jól áll, amikor szép testtartásban pózolnak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoLinczényi Márkó megmutatta szexi izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160708-linczenyi-marko-a-kolin-egyuttes-frontembere-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagja-jogazott.htmlA Kolin együttes frontemberét meginvitáltam a jógaórámra, és legnagyobb meglepetésemre jógaszőnyeggel érkezett a gyakorlásra. Ez Zsír!Fotó: Adrián Zoltán - OrigoFejre állítottuk Józan Lászlót – aztán ő is minkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20151021-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-jogara-vittuk-es-fejre-allitottuk.htmlA Life.hu újságírója meginvitálta gerincjógaórájára a Barátok közt sztárját, akivel még a fejállás is pofonegyszerű volt. Ez Zsír!--Sugár Berci megmutatta szuperhajlékony testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-sugar-berci-egykori-enekes-jelenlegi-jogaoktato-megmutatta-szuperhajlekony-testet.htmlAz egykor Bery néven ismert énekes élete pár éve hatalmas fordulatot vett, és ma már a hangszálai helyett a testét edzi nap mint nap. Amikor elcsaltam őt jógázni, sejtettem, hogy végül én leszek a tanítvány, és ő a mester. Ez Zsír!--Apáti Bence megmutatta, milyen szuperhajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160516-apati-bence-balettmuvesz-a-tv2-kismenok-zsuritagja-jogaoran-megmutatta-milyen-szuperhajlekony.htmlA Magyar Állami Operaház magántáncosát meginvitáltam egy jógaórára, és csak ámultam, bámultam, milyen hajlékony. Bármilyen csavaros ászanát eszeltem ki, mindet csillagos ötösre teljesítette. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.