Egy magyar lány tavaly részt vett a kanadai páros egyik hazai koncertjén. Elmondása szerint semmi olyat nem tettek vele, amire ő ne bólintott volna rá. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, igencsak elfajultak a dolgok a múlt heti Balaton Sound egyik koncertje után. A DJ-testvérpár, Alex és Chris van der Hoef több lányt behívott az öltözőjébe fellépés után, ahol állítólag röviditallal kínálták rajongóikat, majd a gina nevű partidroggal kábították el őket. Később két lányra ájultan találtak a Balaton Sound dolgozói, harmadik társuk pedig a mellékhelyiségben zokogott. Három másik lány pedig még korábban elmenekült a helyszínről. Most egy húszéves lány nyilatkozott a Borsnak, aki tavaly ősszel személyesen találkozott Budapesten a DVBBS tagjaival. 

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gustavo Caballero

"A novemberi koncertjük pont olyan elképesztően jó volt, mint amilyen a Soundon. Én az első sorban táncoltam a barátnőimmel, minket választottak ki a buli után. Ránk is egy magyar nő és egy férfi mutatott, akik megkérdezték, hogy magyarok vagyunk-e, és hogy elmúltunk-e 18 évesek. Amikor igennel válaszoltunk, már mehettünk is be a srácokhoz. Alex és Chris nagyon kedves volt velünk, fotózkodtunk, aztán itallal kínáltak. Elfogadtuk, nem volt ezzel semmi gond - mondta a lány, aki követte a fiúkat egy fővárosi szállodába is.

"Megkérdezték, hogy elmegyünk-e velük bulizni a hotelbe, ahol laknak, mi pedig igent mondtunk. Egy pesti luxusszállodába vittek minket a bu­szukkal, és a hotelszobában buliztunk. Volt ott minden, de kizárólag azt csináltuk, amihez ne­künk, lányoknak kedvünk volt.Az ment haza, aki akart, nem volt semmi gond" - nyilatkozta a rajongó. A beszámoló alapján ebben az esetben a fiatalok nem kaptak titokzatos drogot, és nem történt erőszak a zenekari tagok részéről sem. 

A fesztivál szervezői a Sound hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatták a közönséget a legújabb fejleményekről, miszerint a rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt folytat nyomozást, ismeretlen tettes ellen.

"Az események helyszínét a rendőrség átvizsgálta, több jelenlévőt tanúként hallgatott meg. A rendőrség mai megkeresése szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás.
Az elmúlt napokban rengeteg hír, vélemény és spekuláció jelent meg a sajtóban és a közösségi oldalakon az üggyel kapcsolatban, miközben a tények teljes felderítése jelenleg is folyamatban van."