Megszólalt egy lány, aki élvezhette a DVBBS "vendégszeretetét"

Balaton Sound rajongó DVBBS lány koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar lány tavaly részt vett a kanadai páros egyik hazai koncertjén. Elmondása szerint semmi olyat nem tettek vele, amire ő ne bólintott volna rá. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, igencsak elfajultak a dolgok a múlt heti Balaton Sound egyik koncertje után. A DJ-testvérpár, Alex és Chris van der Hoef több lányt behívott az öltözőjébe fellépés után, ahol állítólag röviditallal kínálták rajongóikat, majd a gina nevű partidroggal kábították el őket. Később két lányra ájultan találtak a Balaton Sound dolgozói, harmadik társuk pedig a mellékhelyiségben zokogott. Három másik lány pedig még korábban elmenekült a helyszínről. Most egy húszéves lány nyilatkozott a Borsnak, aki tavaly ősszel személyesen találkozott Budapesten a DVBBS tagjaival.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gustavo Caballero

"A novemberi koncertjük pont olyan elképesztően jó volt, mint amilyen a Soundon. Én az első sorban táncoltam a barátnőimmel, minket választottak ki a buli után. Ránk is egy magyar nő és egy férfi mutatott, akik megkérdezték, hogy magyarok vagyunk-e, és hogy elmúltunk-e 18 évesek. Amikor igennel válaszoltunk, már mehettünk is be a srácokhoz. Alex és Chris nagyon kedves volt velünk, fotózkodtunk, aztán itallal kínáltak. Elfogadtuk, nem volt ezzel semmi gond - mondta a lány, aki követte a fiúkat egy fővárosi szállodába is.

"Megkérdezték, hogy elmegyünk-e velük bulizni a hotelbe, ahol laknak, mi pedig igent mondtunk. Egy pesti luxusszállodába vittek minket a bu­szukkal, és a hotelszobában buliztunk. Volt ott minden, de

kizárólag azt csináltuk, amihez ne­künk, lányoknak kedvünk volt.

Az ment haza, aki akart, nem volt semmi gond" - nyilatkozta a rajongó. A beszámoló alapján ebben az esetben a fiatalok nem kaptak titokzatos drogot, és nem történt erőszak a zenekari tagok részéről sem.

A fesztivál szervezői a Sound hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatták a közönséget a legújabb fejleményekről, miszerint a rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt folytat nyomozást, ismeretlen tettes ellen.

"Az események helyszínét a rendőrség átvizsgálta, több jelenlévőt tanúként hallgatott meg. A rendőrség mai megkeresése szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás.
Az elmúlt napokban rengeteg hír, vélemény és spekuláció jelent meg a sajtóban és a közösségi oldalakon az üggyel kapcsolatban, miközben a tények teljes felderítése jelenleg is folyamatban van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.