Mégis szexuális erőszak miatt nyomoz a rendőrség a DVBBS-ügyben

Balaton Sound DVBBS drog erőszak Balaton Sound 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szervezők a Balaton Sound hivatalos Facebook oldalán értesítették a közönséget, hogy a rendőrség mégis szexuális erőszak ügyében nyomoz a DVBBS nevű produkció ügyében.

Az idei Balaton Sound feléppője volt a DVBBS kanadai formáció. A DJ testvérpár, Alex és Chris van der Hoef több lányt hívott be az öltözőjébe felépés után, ahol állítólag röviditallal kínálták rajongóikat, majd a Gina nevű partidroggal kábították el őket. Később két lányra ájultan találtak a Balaton Sound dolgozói, harmadik társuk pedig a mellékhelyiségben zokogott. Három másik lány pedig még korábban elmenekült a helyszínről.

A fesztivál szervezői a Sound hivatalos Facebook oldalán tájékoztatták a közönséget a legújabb fejleményekről, miszerint a rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt folytat nyomozást, ismeretlen tettes ellen:

"Az események helyszínét a rendőrség átvizsgálta, több jelenlévőt tanúként hallgatott meg. A rendőrség mai megkeresése szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás.
Az elmúlt napokban rengeteg hír, vélemény és spekuláció jelent meg a sajtóban és a közösségi oldalakon az üggyel kapcsolatban, miközben a tények teljes felderítése jelenleg is folyamatban van."

A szervezők a továbbiakban nem kívánják kommentálni a történteket, de fontosnak érezték, hogy az újabb információkat megosszák a nagyközönséggel. Együttéreznek a lányokkal és mielőbbi gyógyulást kívánnak.

Egymást gyalázzák a magyar kommentelők a DVBBS Facebook-oldalánhttp://www.origo.hu/itthon/20160714-egymast-gyalazzak-a-magyar-kommentelok-a-dvbbs-facebook-oldalan.htmlDVBBS: Nincs közünk a két ájult lányhozhttp://www.origo.hu/itthon/20160712-megszolalt-a-balaton-sound-botranyban-erintett-zenekar-a-dvbbs.htmlBalaton Sound: mielőtt rosszul lettek, mindent lefotóztak, levideóztak a lányokhttp://www.life.hu/news/20160714-mielott-rosszul-lettek-mindent-lefotoztak-videoztak-a-lanyok-a-balaton-soundon.htmlBalaton Sound: megszólalt az egyik fellépő öltözőjében talált lányhttp://www.life.hu/drlife/20160713-balaton-sound-egyik-aldozata-elmondta-hogy-mi-tortent.htmlHat lány, köztük egy ismert tévés gyereke tartott a Balaton Sound fellépőivel az öltözőbehttp://www.life.hu/news/20160712-osszesen-allitolag-hat-lany-tartott-a-balaton-sound-fellepoivel-a-dvbbs-nevu-formacio-az-oltozobe.htmlÁjult lányokat találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjébenhttp://www.life.hu/news/20160711-ajult-lanyokat-talaltak-a-balaton-sound-on-a-dvbbs-nevu-formacio-oltozojeben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.