Liptai Claudia betöltötte 43. életévét: kirobbanó formában van a várandós színésznő!

Liptai Claudia várandós születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak műsorvezetőként, de színésznőként is tehetséges Liptai Claudia, aki 43 évesen második gyermekével várandós, és talán soha nem volt még ilyen jó formában!

Bár már főiskolásként is játszott színdarabokban, az emberek többsége mégis a televízióból ismeri Liptai Claudiát, elsőként a Szomszédok című telenovellából, ahol 1999-ig játszott. Feltűnt az RTL Klub Csííz elnevezésű műsorában is, valamint a csatorna Pasik! című sorozatában.

Forrás: Instagram/Liptai Claudia

Ezután szerződött át a TV2-höz, ahol a Claudia Show-val folytatta pályafutását, majd a Big Brother valóságshow műsorvezetésével. Azóta rengeteg műsornak volt már a háziasszonya, és a színházakban is nagyon sok szerepet játszott. Egy időre viszont most elbúcsúzott a reflektorfénytől, ugyanis második gyermekével várandós. A 43 éves színésznő egyszerűen kirobbanó formában van, rajongóit hétről hétre elámítja megosztott fotóival.

Németh Kristóf romantikus nyaralásra készülhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-nemeth-kristof-szinesz-romantikus-nyaralasra-keszul-a-balatonfoldvari-fellepese-utan.htmlA színészt nyári terveiről faggattuk és azt is megtudtuk, milyen utazással lepi meg kisfiát, aki remek bizonyítványt vitt haza. TV + SztárokOrigoSarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!http://www.life.hu/sztarok/20160712-sarka-kata-vajna-timi-som-balogh-edina-dukai-regina-szekeres-nora-varga-izabella-szavazz-ki-a.htmlEljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett? TV + SztárokOrigoKautzky Armand: "Imádom a fröccsöt" http://www.life.hu/sztarok/20160714-kautzky-armanddal-megdolt-a-froccs-rekord-a-szinesz-imadja-a-magyar-kedvenc-italat.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a Jászai Mari-díjas magyar színművésszel beszélgetett, aki elárulta, hogy mi a kedvenc itala a nyáron. TV + Sztárok--Rekord: a dögös Selena Gomez pózol a világ legnépszerűbb képén! http://www.life.hu/sztarok/20160714-selena-gomez-fotoja-a-legnepszerubb-kep-az-instagramon.htmlAz Instagram ma már jóval több, mint egyszerű fotómegosztó portál: közösségi oldalként működik, a világsztároknak pedig mindennapos kifejezőeszközük. És most az is kiderül, melyik fényképet kedvelték mostanáig a világon a legtöbben. TV + Sztárok--Náray Tamás kiborult: "Lassan álruhában kell járnom" http://www.life.hu/sztarok/20160714-naray-tamas-elegedetlen-volt-egy-etteremben-a-divattervezo-rogton-szova-tette-a-dolgot.htmlAz egyik legsikeresebb hazai divattervező nem volt elégedett egy étteremben, ezért ezt azonnal szóvá is tette. Véleménye szerint nem tett semmi rosszat, mégis megszólták érte. TV + Sztárok--Cuki fotón a szerelmespár- Így csiklandozza Giannit Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20160714-giannit-etteremtulajdonos-kedvesevel-debreczeni-zita-modellel-vicces-fotokat-lott-a-nyaralason.htmlA pár nagyon vicces fotóval lepte meg rajongóit, úgy tűnik, nyaralás közben szeretnek kreatív ötleteket kitalálni a szerelmesek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.