Megvan Magyarország legszebbje: Gelencsér Tímea képviselheti hazánkat!

Forrás: Life.hu -
szépségverseny Magyarország Szépe Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla ragyogóan szép volt, Kulcsár Edina pedig egy perc alatt változott át énekesből dívává. Sztárokból nem volt hiány a Magyarország Szépe döntőjében, és persze sportolókból sem. Utóbbi kategóriát Dzsudzsák Balázs képviselte.

Izgalmas estének és műsornak lehettünk szem- és fültanúi. Dögös testek, bájos mosolyok és csodás ruhaköltemények kápráztattak el minket. Végül Gelencsér Tímea fejére került a korona, ő lett a királynő, aki hazánkat képviselheti a nemzetközi porondon.

Forrás: Magyarország szépe

A közönségdíjat Dézsányi Bianka nyerte el:

Forrás: Miss World Hungary

A harmadik helyezett a zsűri szerint, vagyis a második udvarhölgy Dukai Babett lett:

Forrás: Miss World Hungary

A szakmai zsűri döntése alapján az első udvarhölgy, vagyis a második helyezett Oczella Eszter lett:

Forrás: Miss World Hungary

Íme a nyerteseink:

Forrás: Life.hu
Vége az ócska időjárásnak: Hétfőtől visszatér a nyár!http://www.life.hu/news/20160717-idojaras-elorejelzes-vegre-vege-az-ocska-idonek-hetfotol-visszater-a-nyar.htmlA jövő héten is várható eső, de ezzel együtt már több lesz a napsütés és melegszik is a levegő, ismét 30 Celsius-fok körüli maximumokra lehet számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből. News--Szívszorító! Így emlékeznek pilótatársai az egy éve elhunyt Bianchirahttp://www.life.hu/news/20160717-igy-emlekeznek-pilotatarsai-az-egy-eve-elhunyt-jules-bianchira.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ma egy éve, hogy 25 esztendősen távozott az élők sorából Jules Bianchi Forma-1-es pilóta. News--"Sírok, valahányszor a fotójára nézek" - Ma egy éve halt meg Jules Bianchi!http://www.life.hu/news/20160717-jules-bianchi-apja-sirok-valahanyszor-a-fotojara-nezek-egy-eve-tavozott-a-pilota.htmlNem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna halott fiára, és valahányszor a fotójára néz, sírva fakad. Phillipe Bianchi fia, Jules egy éve történt haláláról, a család fájdalmáról és a versenyző örökségéről beszélt.NewsOrigoDráma! A nyílt utcán késeltek halálra egy férfit Szolnokonhttp://www.life.hu/news/20160717-sokkolo-drama-a-nyilt-utcan-keseltek-halalra-egy-ferfit-szolnokon.htmlEszméletlenül találtak rá Szolnokon arra a 61 éves férfire, akit még július 15-én éjszaka egy másik férfi szurkált halálra.News--Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Sziget Fesztivál egyik fő szervezőjehttp://www.life.hu/news/20160716-autobalesetben-meghalt-a-sziget-fesztival-egyik-szervezoje-dan-panaitescu.htmlA Sziget Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán jelentették be a tragikus hírt, miszerint Dan Panaitescu, aki a kezdetek óta részt vett a fesztivál szervezésében és a legelismertebb promóterek egyike volt, autóbalesetben meghalt. News--Az Iszlám Állam vállalta a terrortámadás elkövetéséthttp://www.life.hu/news/20160716-az-iszlam-allam-vallalta-a-terrortamadas-elkoveteset-nizza-merenylet.htmlAz Iszlám Állam (IÁ) vállalta a csütörtöki 84 halálos áldozattal és 202 sebesülttel járó nizzai terrortámadás elkövetését - közölte szombaton a dzsihadista szervezethez köthető Amaq hírügynökség.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.