Sok zenész kifejezetten örül a rádió vezetőjének elbocsátása miatt. Többen is úgy vélik, eddig akadályozta a karrierjüket, most pedig reménykednek, hogy az ő dalaik is helyet kaphatnak ezentúl a kínálatban.

A Class FM programigazgatójának cseréje szokatlan örömöt váltott ki a hazai együttesek és zenészek körében. Tiszttartó Titusz sokáig töltötte be ezt a posztot, de sokak vélekednek úgy, hogy akadályozta karrierjüket. Most viszont elkezdhetnek reménykedni.

MajkaFotó: Mudra László - Origo

Más kerül a Class FM-nél a programigazgatói posztra, amit a hazai sztárok kifejezetten üdvözítőnek tartanak. Nem is egy énekes fejezte ki örömét a közösségi oldalakon. „Ma reggel kaptam a hírt, hogy a Class FM kirúgta azt az embert, aki évek óta harcolt ellenünk. Senki bajának nem örülök... De ma bontok egy pezsgőt!"– idézi a Bors Majka sorait, aki nem volt egyedül ezzel a véleménnyel. A Back II Black dobosa, Glatz Gábor szerint is akadályozta sok tehetséges zenész pályafutását, ezzel Szekeres Adrienn is egyetértett. Tóth Gabi Majka posztja alatt fejezte ki véleményét. „Én is újraküldöm a dalomat ma" - írta az énekesnő, amit Völgyi Zsuzsi is kommentált.

Sokunknak reményt adott most ez a hír" - írta le véleményét.