Európa Bajnokság szexi Cristiano Ronaldo focista foci Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A focista és csalája nemrég Ibizán hajókázott, és minden eddiginél dögösebb képekkel ajándékozott meg minket. Az biztos, hogy szívesen lennénk Ronaldo napbarnított testén legördülő vízcseppek...

A portugálok csapatkapitányát ezúttal egy közös családi nyaraláson kapták lencsevégre. A 31 éves labdarúgó Ibizán, egy mesés hajón töltött el pár napot édesanyja és a kisfia társaságában.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Francesca Coccia

A Real Madrid sztárja egész nap a szerettei társaságában mulatott, ráadásul a szikrázó napsütésben megmutatta a szexi testét is.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM

Ha kíváncsiak vagytok a többi képre, megnézhetitek őket itt!

Megtaláltuk Cristiano Ronaldo háremének egyik tagját

Megszokhattuk már, hogy Cristiano Ronaldo úgy váltogatja a barátnőit, mint mi, nők a hangulatainkat, ám a mostani leányzó tényleg említésre méltó. Bár nem lepődünk meg a futballklasszis választásán, hiszen mi tagadás, az ízlése remek. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.