Szebeni István élő adásban akadt ki: nem rejtette véka alá a véleményét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
videó Szebeni István kiakadás Pokémon Go
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pokémon Go játék abszurd helyzeteket is hozott az elmúlt hetekben: volt, aki felmondott miatta a munkahelyén, sőt a játék még egy hűtlen férfit is leleplezett már. A Mokka műsorvezetője nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Ma már külön oldalak vannak arra az esetre, ha valaki igazi profi akar lenni a játékban. Egy telekommunikációs cég Amerikában bejelentette, hogy a játék adatforgalmát nem számolják bele a mobilozók netes keretébe. Sokan nem értik az őrületet, köztük Szebeni István sem. A Mokka vendégei Erdei Patrik szakújságíró, Lukács Borbála Pokémon-szakértő és Fekete Dávid énekes voltak.

"Azt magyarázzátok meg nekem, és nem akarok nagyon szkeptikus lenni, de velem egykorú emberek üldöznek az utcán autóból kiszállva, gyereket, családot, barátot otthagyva egy virtuális szörnyet, akit vagy megtalálnak, vagy nem. Nem értem! Győzzetek meg arról, hogy nekem miért jó virtuális, nem megfogható szörnyet üldözni 40 évesen az utcán, leszegett fejjel, hogy közben elüthessen egy autó" - borult ki a 40 éves tévés.

A játék azóta vezeti a letöltési listákat, hogy július hatodikán megjelent az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Új-Zélandon. Rekordidő alatt: indulása után négy és fél órával első lett az ingyen letölthető appok toplistáján Amerikában. Rekordsebességgel, mindössze 14 óra alatt vált az első számú, legtöbb pénzt hozó appá - összehasonlításképp a Clash Royale-nak ehhez 57 óra kellett.
Jennifer Aniston ott segít, ahol tud: Jóbarátját látja el tanácsokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-jennifer-aniston-segit-courteney-cox-eskuvojenek-megszervezeseben-aki-meghitt-szertartast-szeretne.htmlJennifer és Courteney Cox a való életben is jó barátok. A sorozatban ismerkedtek meg, de azóta is tartják a kapcsolatot, sőt, tanácsokat is adnak egymásnak. Most épp Jennifer Aniston segít barátnőjének. TV + Sztárok--Ennyit változott 13 év alatt a nézők egyik kedvenc időjósa, Barta Sylvi http://www.life.hu/sztarok/20160718-ilyen-sokat-valtozott-13-ev-alatt-a-nezok-egyik-kedvenc-idojosa-barta-sylvi.htmlA TV2 és az RTL Klub egykori sztárja, Barta Sylvi 13 évvel ezelőtt tűnt el a tévé képernyőjéről. Férjhez ment, és életet adott két lányának, a tízéves Zsófiának és a tízéves Dorkának. De mit csinál, és mennyit változott azóta? TV + Sztárok--Erre a nőre cserélte le Hamilton Palvin Barbithttp://www.life.hu/sztarok/20160718-hamilton-erre-a-nore-cserelte-le-palvin-barbit.htmlHetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és Lewis Hamilton között. Ám a Forma 1-es sztárt most újabb hírességgel hozták össze, aki nem más, mint Rita Ora. TV + Sztárok--Várkonyi Andi luxusnyaralásról csekkolt be: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20160718-varkonyi-andrea-musorvezeto-luxusnyaralasrol-csekkolt-be.htmlA szép műsorvezető, aki mint ismeretes, hamarosan új produkcióban tűnik fel a TV2-n, szeretteivel nyaral egy trópusi helyen.TV + Sztárok--Ne! Három sorozat tűnik el az RTL képernyőiről: Köztük a Grace klinika!http://www.life.hu/sztarok/20160717-a-grace-klinika-a-pletykafeszek-es-a-vampirnaplok-tunik-el-az-rtl-kepernyoirol.htmlAz RTL Magyarország három ismert sorozatból nem veszi meg a következő évadot, nem folytatódik itthon A Grace klinika, A pletykafészek és a Vámpírnaplók sem. TV + SztárokAgglegény életet él Király Viktor: elköltözött otthonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160715-kiraly-viktor-szinglikent-el-igy-tolti-mindennapjait-az-enekes-elkoltozott-otthonrol.htmlAz énekes úgy döntött, hogy önálló albérletbe költözik. Mostantól egyedül kell ellátnia magát, sőt a főzés is rá hárul majd. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.