Jennifer Aniston ott segít, ahol tud: Jóbarátját látja el tanácsokkal

Forrás: AFP/Mark Davis -
esküvő Jóbarátok Courteney Cox Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer és Courteney Cox a való életben is jó barátok. A sorozatban ismerkedtek meg, de azóta is tartják a kapcsolatot, sőt, tanácsokat is adnak egymásnak. Most épp Jennifer Aniston segít barátnőjének.

A hírek szerint esküvőre készül Courteney Cox, bár felröppent az a hír is, hogy felbontotta eljegyzését vőlegényével, aki állítólag többször is megcsalta a színésznőt. Úgy tűnik azonban, hogy Courtney megbocsátott csapodár szerelmének, így nem ment füstbe a lagzi terve.

Forrás: AFP/Mark Davis

Olyannyira nem, hogy Jennifer Aniston segít a szervezésben, ugyanis barátnőjének nagyon megtetszett Jen és Justin meghitt szertartása. A színésznő tavaly ment hozzá kedveséhez, az esküvőt a legnagyobb titokban tartották otthonukban, és Courteney Cox is valami hasonlót szeretne. Ennek érdekében már meg is látogatta Jennifer Meyer jegygyűrűtervezőt, valamint azt a cukrászdát is, ahonnan Jennék esküvői tortáját rendelték - írja a News 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.