Sokkoló! Túszul ejtettek egy Pokémont: a vadász levélben akarta kiszabadítani

vadász túsz alkalmazás Pokémon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az okostelefonnal játszható Pokémon-gyűjtő játék rengeteg áldozatot szed. Közéjük tartozik Gábor is, aki egy teljesen idegen lakásbejárathoz érve sajnos zárt ajtókba ütközött. Ekkor egy rágóval felragasztott, girbe-gurba vonalakkal írt levelet hagyott a tulajdonosnak, aki persze mindezt nem hagyta szó nélkül.

Egyik kolléganőm nemrég a telefonjával a kezében lelkesen ugrált a szerkesztőségben, és közben azt kiabálta, hogy épp a fejemen landolt egy Pokémon. Ezzel pedig nagyjából mindent elmondtam a Pokémon őrületről, ami kb. egy másodperc alatt

gyereket varázsol az egybként megfontolt(nak tűnő) felnőttekből is.

Így járt ezzel történetünk főszereplője is, aki papírt és tollat ragadott, amikor kiderült, hogy a kiszemelt Pokémon egy idegen lakásban rejtőzködik. A mentőakció keretén belül az alábbi üzenetet írta:

Persze az üzenet célba ért, ám Gábor nagy sajnálatára a túszejtő egyáltalán nem rajong a Pokémonokért. A válaszát a fenti kép alatt olvashatjátok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.