Két év után, teljesen átalakulva tér vissza az Éjjel-nappal Budapest egyik alapszereplője. A sorozat kezdetétől másfél éven át láthattuk esténként a képernyőn Ritát, aki újra beleveti magát a forgatagba.

Másfél év után távozott az Éjjel-nappal Budapestből Rita, de most újra a csapat tagja lett. Ráadásul teljesen megújult külsővel láthatjuk ismét a sorozatban a szereplőt, aki jobban izgult most, mint az Éjjel-nappal Budapest kezdetén.

Forrás: Origo

"Jó érzés volt visszatérni, de sokkal jobban izgultam, mint amikor elkezdtük a sorozatot. Aggódtam, hogyan fogadnak majd a többiek, milyen lesz ismét kamerák előtt szerepelni. Szerencsére úgy alakult, hogy azokkal a szereplőkkel forgathatok, akikkel annak idején" - mondta Rita, aki komoly szépészeti beavatkozáson esett át a szünet alatt. "Két évvel ezelőtt megműttettem az orromat. Ez nem a képernyő miatt, és nem a negatív beszólások miatt történt, hanem mert tizenkét éves korom óta elégedetlen voltam vele. Évek óta terveztem a műtétet. Amióta megcsináltattam, sokkal nagyobb az önbizalmam" - mesélte a szereplő az Origónak, aki hozzátette, ezt valószínűleg kevesebben veszik majd észre, mint hajszínének változását.

ÉNB Rita a nagy átalakulás előttForrás: RTLKLUB

Szőkéről barnára váltott, és ez igazából az eredeti színe. Visszatérésével garantált, hogy fordulatokban nem lesz hiány. "Ilyen hosszú kihagyás után még sohasem tért vissza alapszereplő az Éjjel-nappal Budapest-be, és ahogy annak idején Rita körül forrt a levegő, úgy izgalmakban most sem lesz hiány a folytatásban" - mondta Világi Péter, az Éjjel-nappal Budapest sajtófőnöke.