talk-show beszélgetés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új feladatot kap a várandós Liptai Claudia - olyant, amire már nagyon régóta várt.

"Évek óta várok erre és most végre elindul! Egy igazi talk show, ahol hivatalosan is annyit beszélek, amennyit csak szeretnék! Színpadon, élőben, egy kifejezetten jó társaságban..." - írta ki Claudia a közösségi oldalára.

A műsorvezető ugyanis különleges feladatot kapott: sztárokkal beszélget majd olyan aktualitásokról, amik éppen foglalkoztatják őket, mindezt pedig élőben teszi majd.

Az új munka állítólag szeptemberben indul, azt azonban nem tudni pontosan, mikor: a műsorvezető ugyanis ősz elejére várja második gyermekét. A várandós magyar sztár nemrég kedvesével, kisbabája apukájával fotózkodott együtt, és meg kell hagyni, nagyon édesek voltak!

Hatalmas szívük van a magyar sztároknak – Le a kalappal!http://www.life.hu/sztarok/20160720-jotekonykodo-sztarok-sebestyen-balazs-sarka-kata-rubint-reka-schobert-norbi-vajna-timi-peter-sramek.htmlSchobert Norbi, Rubint Réka, Sarka Kata, Vajna Timi, Sebestyén Balázs – csak pár azok közül, akik bármikor beteg gyermekek ágya mellé ülnek mesélni, vagy ha kell, azonnal pénzzel segítenek. TV + SztárokOrigoElkezdődött! Először zsűriznek együtt az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/sztarok/20160720-x-faktor-elkezdodott-toth-gabi-mentorszelfije.htmlTóth Gabi megmutatta, hogyan is kezdték a közös munkát a tehetségkutató mentorai. TV + SztárokOrigoStohl András lánya a képernyőkre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20160720-stohl-andras-lanya-musort-vezet.htmlStohl András lányával a színpad mellett a képernyőkön is találkozhatunk, s bár vendégként, de ő is beszáll az Én vagyok itt című műsor állandó műsorvezetői mellé. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa: "Hazudnék, ha azt mondanám, nem félek"http://www.life.hu/sztarok/20160720-demcsak-zsuzsa-szerint-torokorszag-biztonsagok-de-benne-is-van-egy-kis-felsz.htmlA Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa jelenleg Törökországban nyaral. A közelmúlt eseményei miatt elárulta, van benne némi félelem és bizonytalanság leginkább azért, mert gyerekei is vele vannak... TV + SztárokOrigoTragédia! Buli közben ölték meg a népszerű valóságshow-sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20160720-valosagshow-sztar-meghalt-egy-buli-soran-aimee-spencer-27-eves-volt.htmlA fiatal lány az első emeleti lakásából esett ki. Az orvosok már nem tudták megmenteni az életét, a rendőrség gyilkosságra gyanakszik. TV + SztárokOrigoEkkor helyezik örök nyugalomra Somló Tamást http://www.life.hu/sztarok/20160720-somlo-tamas-csutortokon-helyezik-vegso-nyugalomra-ekkor-lesz-a-temetes.htmlMint arról beszámoltunk, 68 éves korában keddre virradóra elhunyt Somló Tamás zenészlegenda. Most kiderült, mikor kísérik utolsó útjára a sztárt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.