Jó nézni őket! A várandós Liptai Claudia és a kedvese a legszebb páros: Fotó!

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
TV2 Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahol arról korábban a Life.hu beszámolt, Claudia a hétvégén nem műsorvezetőként, hanem cukrászként állhatott az Év fagylaltja-verseny színpadán, ahol trükkös ruhája ellenére is látszott kismamapocakja.

Liptai Claudia eddig remekül takargatta áldott állapotát, ám növekvő pocakját már a bő ruha sem tudta teljesen elrejteni. Igaz, nincs is szükség erre, hiszen a műsorvezető gyönyörű kismama. Liptai Claudia hivatalos rajongói oldalán tett közzé egy képet gyermeke édesapjával. A rajongók persze teljesen odavannak:

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

"Nagyon összeillő pár! Nagyon örülök, hogy végre boldog, az általam igazi NŐNEK tartott Claudia!"

"Kedves Claudia! Ne törődjél senkivel, nagyon csinos vagy és szép. A ruhád is jól áll nagyon rajtad. Sugárzik rólatok a boldogság, amit szeretettel kívánok Nektek. Jó nézni titeket. Vigyázzatok egymásra, és a kis pocaklakóra..... :) <3"

Sziasztok Fiatalok!! Szépek vagytok és jól illetek egymáshoz!! Claudia gyögyörű a ruhád és imádom ha két ember ennyire szereti egymást!!"

Hűha! Ilyen közelről még sosem láthattad Lena Dunham-ethttp://www.life.hu/intim/20160607-lena-dunham-mellbimboi-csak-egy-karnyujtasnyira-vannak.htmlA fiatal színésznő nem igazán szégyenlős, erre pedig a legutóbbi Instagram-fotója sem cáfolt rá. Sőt! Az újabb kép egy kissé bevállalósabb az előzőeknél. Intim--Gryllus Dorka szexjelenete felforrósítja a hangulatot - Videó! http://www.life.hu/intim/20160607-gryllus-dorka-szexjelenet-vikend-mozibemutato-a-film-egyik-forro-jelenete-video.htmlA színésznő és partnere, Lengyel Tamás egy hangulatosan bevilágított pajtában esnek egymásnak a Víkend című filmben. Bár a bemutató már megvolt, a jelenet csak most került fel az internetre. Intim--Egy lány, akinek mindenki látta már a mellét: 25 éves lett Emily Ratajkowski! http://www.life.hu/intim/20160607-emily-ratajkowski-25-eves-lett-a-szexi-modell-testet-mar-mindenki-szemugyre-vehette-foto.htmlAz Esquire magazin az év nőjének választotta Jennifer Lawrence-t is megelőzve. Nem sokkal később a GQ nevű férfimagazin borítóján tűnt fel, majd Ben Affleck oldalán meghódította a világot. De vajon mi a fiatal lány titka? Intim--Összeköltözött a Farm szerelmespárjahttp://www.life.hu/intim/20160607-az-rtl-klub-farm-szerelmesparja-gergo-es-brigi-osszekoltoztek.htmlGergő a húsz milliót elvesztette, de a Farm című műsorban talált szerelme kitart mellette. Intim--Micsoda? Céline Dion újra pasizik? http://www.life.hu/intim/20160607-celine-dion-ujra-ismerkedik-ferfiakkal-ferje-halalat-nehezen-viseli-a-sztar.htmlA 47 éves énekesnő a hírek szerint újra megtalálta a boldogságot, méghozzá egy nála sokkal fiatalabb férfi személyében. Intim--A pasijának nevezte Harry herceget, óriási botrány lett belőlehttp://www.life.hu/intim/20160607-olivia-tallent-az-uj-pasijanak-nevezte-harry-herceget-es-oriasi-botrany-lett-belole.htmlOlivia Tallent csak viccelődni akart a Harry herceggel készült közös képe alatt, a trollok azonban beindultak. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.