Ha még nem tudnád, mi az a Pokémon Go - segítünk!

Forrás: NurPhoto/Hitoshi Yamada/NurPhoto/Hitoshi Yamada -
mobiltelefon játék Pokémon Go Pokémon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a játék, ami felállítja a kockákat a kanapéról, ami miatt nem kell többé rászólni a gyerekre, hogy menjen ki a szabadba, ami miatt az emberek zombiként a telefonjukat bámulva járkálnak az utcán! Ez a Pokémon Go.

Berobbanása után szinte egyből óriás lett a Pokémon Go iránt az érdeklődés. A telefonokra letölthető játék egy Nintendos játékon alapszik, de széles körben a Pokémon című mesével vált ismertté. A szereplők furcsa lényeket gyűjtenek be poklébadákba, edzik őket, és harcoltatják a figurákat.

Forrás: NurPhoto/Hitoshi Yamada/NurPhoto/Hitoshi Yamada

Ezt ültették át a valóságba a Pokémon Go kitalálói, vagyis

ez nem egy klasszikus, a számítógép előtt ülve játszható játék.

Bizony ki kell menni a szabadba ahhoz, hogy megszerezhessük a pokémonokat, amik közül a legismertebb figura Pikachu. Regisztráció után választunk magunknak egy karaktert, és indulhat a vadászat. Trükközni nem lehet, tényleg sétálni kell, hogy minél több lényt gyűjthess be, ugyanis a játék egyből észreveszi, ha autóval vagy valamilyen tömegközlekedési eszközzel próbálsz előnyre szert tenni.

Forrás: Origo

Valódi térképen láthatod, merre vannak a pokémonok, amiket úgy tudsz megszerezni, hogy rájuk dobod a pokélabdát, amiből nem áll a rendelkezésedre végtelen számú.

Pokéstop


A város különböző, jellegzetesebb pontjain létrehozott állomás, ahol szerezhetsz pokélabdákat vagy egyéb ajándéktárgyakat is. Nem kell semmi különöset tenned azért, hogy megkapd, csupán el kell sétálnod a helyszínre, és megpörgetni a képernyőn megjelenő emblémát.

PokéGym


Az állatkáidat nevelgetni és edzeni kell, de ehhez előbb szükséges választanod egy csapatot a sárga, piros vagy kék közül. Tanítgatni a saját csapatod "edzőtermében" tudod a lényeidet. Harcolni viszont csak az ellenkező csapatok pontjain tudsz, miután elérted az 5-ös szintet. Ha nyersz, az azt jelenti, hogy átvetted az uralmat a gym felett.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A játékhoz tulajdonképpen csak mobiltelefon és mobilnet szükséges, hogy a GPS le tudja követni a mozgásodat. A Pokémon Go megjelenése után szinte azonnal csúcsokat döntögetett.

Többen keresnek pokémonokat, mint párt,

ugyanis már több telefonra telepítették, mint a Tinder nevű társkereső alkalmazást. Nem egy balesetet okozott már, így arra mindenképpen figyelned kell, hogy vadászat közben sűrűn felnézegess a telefonodról. Volt, aki egy élő adásba sétált bele, miközben próbált megszerezni egy újabb lényt, a játék leplezett már le csalfa pasit, és volt már halálos áldozata is!

Ez a férfi annyira leitta magát, hogy egy pláza tetején ébredthttp://www.life.hu/news/20160720-berugott-es-egy-bevasarlokozpont-tetejen-ebredt-a-masnapos-ferfi.htmlHa azt hitted a másnapnál nincs rosszabb, akkor bemutatjuk történetünk főszereplőjét, aki berúgott és a sárga föld helyett egy bevásárlóközpont tetejére itta magát. NewsThinkstockElhunyt Gary Marshall, a Micsoda nő rendezőjehttp://www.life.hu/news/20160720-elhunyt-gary-marshall-filmrendezo-a-micsoda-not-is-o-rendezte.html81 éves korában elhunyt Gary Marshall filmrendező. Számos romantikus film köthető a nevéhez, , köztük a Valentin nap, a Szilveszter éjjel de legismertebb filmje Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével a Micsoda nő volt. NewsNorthfotoKánikula a héten? Ilyen időre számíthatsz a napokban http://www.life.hu/news/20160719-idojaras-ilyen-ido-varhato-a-kovetkezo-napokban-kanikula-es-napsutes.htmlSzerdától már bátran vegyük ki a szabadságunkat, hiszen igazi strandidő várható, ugyanis a hét második felében megérkezik a hőség, és már éjszakára sem hűl le a levegő. Elő a napolajat! News--Majdnem tengerbe fulladt egy magyar férfi, miközben Pokémont kergetett http://www.life.hu/news/20160719-hodit-a-pokemon-jatek-egy-magyar-ferfi-majdnem-belehalt-a-hasznalataba.htmlA férfi a zárai víziorgonáknál annyira belemerült a játékba, hogy megcsúszott a betonszegélyen, és a vízben kötött ki. NewsOrigoNála ennivalóbb szurkoló nincs is! http://www.life.hu/news/20160719-a-kalozok-baseball-meccsen-a-fiatal-szurkolo-volt-a-leglelkesebb.htmlIgazi érzelmi hullámhegyeken és hullámvölgyeken ment keresztül a fiatal baseball-szurkoló, aki együtt élt a meccs minden egyes percével. NewsOrigoSzexfüggő volt, és egy 73 éves férfival hált a nizzai merénylő (18+)http://www.life.hu/news/20160719-egy-73-eves-ferfival-halt-a-nizzai-merenylo.html84 ember halálát okozta a nizzai merénylő, amikor egy kamionnal a tömegbe hajtott a francia nemzeti ünnepen. Többen még most is válságos állapotban fekszenek a kórházban, így bármelyik pillanatban növekedhet az áldozatok száma. Kiderült, hogy a merénylő nem vetette meg az alkoholt és a kábítószereket sem. Sőt, egy 73 éves férfi szeretőt is tartott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.