Nem hétköznapi élményben volt része a minap Bódi Sylvinek. Mágikus energia kerítette hatalmába, amit közösségi oldalán osztott meg a rajongóival.

Őszintén osztotta meg a mindig dögös Bódi Sylvi különleges élményét, amelyben tegnap éjszaka volt része. A modell Facebook-oldalán írta meg rajongóinak, mit élt át a teliholdnak köszönhetően. Kívülről érkező energiát érzékelt, most pedig várja az új lehetőségekkel teli napot.

Forrás: Facebook/ Bódi Sylvi

"Tegnap éjszaka Telihold volt, és mint mindig, most is olyan mágikus volt... Ha az óceán közelében vagyok ilyenkor, akkor mindig kimegyek a partra az éj leple alatt. Beúszom a vízbe és a felszínen lebegve végrehajtok egy különleges rituálét melynek lényege, hogy összekapcsolódom a Hold energiájával. Ez nekünk, nőknek különösen fontos. Ma hajnalban - úgy 4 óra tájékán - váratlanul késztetést éreztem, hogy felkeljek. Erősen érzékeltem valami kívülről érkező energiát. Felhúztam a redőnyt és a Teliholdat láttam ragyogni teljes pompájában a szemben lévő dombok fölött. Az ágyamban fekve gyönyörködtem a páratlan látványban és fürdőztem a Hold fényében. Elbűvölő volt... Utána meditáltam egyet a kristályaimmal. Most pedig készen állok, hogy egy új, lehetőségekkel teli napot üdvözöljek. Hálás vagyok, hogy láthatom ezt a sok csodát magam körül, s igazi áldás, hogy ilyen különleges kapcsolatot ápolhatok az Univerzummal. Legyen nektek is nagyon szép napotok!" - írta a modell a Facebook-oldalára.