Bódi Sylvi különleges kapcsolatot ápol az univerzummal

telihold Bódi Sylvi Univerzum Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hétköznapi élményben volt része a minap Bódi Sylvinek. Mágikus energia kerítette hatalmába, amit közösségi oldalán osztott meg a rajongóival.

Őszintén osztotta meg a mindig dögös Bódi Sylvi különleges élményét, amelyben tegnap éjszaka volt része. A modell Facebook-oldalán írta meg rajongóinak, mit élt át a teliholdnak köszönhetően. Kívülről érkező energiát érzékelt, most pedig várja az új lehetőségekkel teli napot.

Forrás: Facebook/ Bódi Sylvi

"Tegnap éjszaka Telihold volt, és mint mindig, most is olyan mágikus volt... Ha az óceán közelében vagyok ilyenkor, akkor mindig kimegyek a partra az éj leple alatt. Beúszom a vízbe és

a felszínen lebegve végrehajtok egy különleges rituálét melynek lényege, hogy összekapcsolódom a Hold energiájával.

Ez nekünk, nőknek különösen fontos. Ma hajnalban - úgy 4 óra tájékán - váratlanul késztetést éreztem, hogy felkeljek. Erősen érzékeltem valami kívülről érkező energiát. Felhúztam a redőnyt és a Teliholdat láttam ragyogni teljes pompájában a szemben lévő dombok fölött. Az ágyamban fekve gyönyörködtem a páratlan látványban és fürdőztem a Hold fényében. Elbűvölő volt... Utána meditáltam egyet a kristályaimmal. Most pedig készen állok, hogy egy új, lehetőségekkel teli napot üdvözöljek.

Hálás vagyok, hogy láthatom ezt a sok csodát magam körül, s igazi áldás, hogy ilyen különleges kapcsolatot ápolhatok az Univerzummal.

Legyen nektek is nagyon szép napotok!" - írta a modell a Facebook-oldalára.

Hatalmas szívük van a magyar sztároknak – Le a kalappal!http://www.life.hu/sztarok/20160720-jotekonykodo-sztarok-sebestyen-balazs-sarka-kata-rubint-reka-schobert-norbi-vajna-timi-peter-sramek.htmlSchobert Norbi, Rubint Réka, Sarka Kata, Vajna Timi, Sebestyén Balázs – csak pár azok közül, akik bármikor beteg gyermekek ágya mellé ülnek mesélni, vagy ha kell, azonnal pénzzel segítenek. TV + SztárokOrigoLábai közt matatott a szupermodell DiCaprio buliján - Kínos fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-leonardo-dicaprio-jotekonysagi-vacsorajan-egy-luxusjachton-sok-sztar-megjelent.htmlMint minden évben, ezúttal is igen ütősre sikeredett az Oscar-díjas világsztár vacsorája. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia mindenkit kibeszélhethttp://www.life.hu/sztarok/20160720-liptai-claudianak-uj-kibeszelo-show-ja-indul.htmlÚj feladatot kap a várandós Liptai Claudia - olyant, amire már nagyon régóta várt. TV + SztárokOrigoElkezdődött! Először zsűriznek együtt az X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/sztarok/20160720-x-faktor-elkezdodott-toth-gabi-mentorszelfije.htmlTóth Gabi megmutatta, hogyan is kezdték a közös munkát a tehetségkutató mentorai. TV + SztárokOrigoEkkor helyezik örök nyugalomra Somló Tamást http://www.life.hu/sztarok/20160720-somlo-tamas-csutortokon-helyezik-vegso-nyugalomra-ekkor-lesz-a-temetes.htmlMint arról beszámoltunk, 68 éves korában keddre virradóra elhunyt Somló Tamás zenészlegenda. Most kiderült, mikor kísérik utolsó útjára a sztárt. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa: "Hazudnék, ha azt mondanám, nem félek"http://www.life.hu/sztarok/20160720-demcsak-zsuzsa-szerint-torokorszag-biztonsagok-de-benne-is-van-egy-kis-felsz.htmlA Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa jelenleg Törökországban nyaral. A közelmúlt eseményei miatt elárulta, van benne némi félelem és bizonytalanság leginkább azért, mert gyerekei is vele vannak... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.