A Szárnyas fejvadász második részének forgatása miatt fél Hollywood Budapesten van. 

Persze Harrison Ford érkezése is izgalmas, ám Ryan Gosling és Eva Mendes jelenléte még ennél is jobb téma. A pár két kisgyermekével érkezett a magyar fővárosba: a legkisebb még alig 2 hónapos, Esmeralda azonban már lassan kétéves. 

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Eva Mendest nemrég például mackónadrágban fotózták le a fővárosban, most azonban kiderült, nagyon csinos is tud ám lenni. A Life.hu-nak az egyik, a film forgatásán dolgozó informátora elárulta, Eva gyakran kijár a munkálatokra férjéhez. Pár napja a nagyobbik lányát is magával vitte, hogy együtt megnézzék Ryant munka közben. "A kislány egyszerűen gyönyörű, de Eva Mendes sem panaszkodhat. Kifejezetten csinos volt, szinte nem is látszik, hogy szült, remek formában van. Nem hordja fenn az orrát, beszélgettünk is egy kicsit, azt kell mondjam, kifejezetten kedves nő."

Sőt, azt is megtudtuk, Ryan Gosling nagyon vicces pasi: a forgatáson egy pisztolytartót kellett viselnie az oldalán, ő azonban poénból egy banánt rakott a tartóba, fel-alá mászkált, és várta, mikor veszik észre a dolgot - tudtuk meg a bennfenntestől.