Eva Mendes mackónadrágban flangált Budapesten

2016.07.19. 13:43

Mi a közös az alábbi színészekben: Charlize TheronKeira Knightley, Ryan Gosling, Harrison FordPenelopé Cruz és Eva Mendes? Nos, a felsorolt színészek mindegyike ellátogatott mostanság Budapestre, sőt! Eva Mendest nemrég a Szent István körúton kapták lencsevégre.

Mint arról beszámoltunk, Ryan Gosling június 24-én érkezett meg Budapestre a Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt, ám még mielőtt felcsillanna a szemed, jelentjük: a színészt 

Eva Mendes, a két gyermeke és a család kutyája is elkísérte. 

Eddig nem sok kép készült a sztárpárról, pár napja azonban lefotózták Mendest, amint mackónadrágban sétál a Szent István körúton, ahol betért egy orvosi centrumba is. 

Ha kíváncsi vagy a képekre, itt megnézheted őket! 

Eva Mendes hatalmas testőre nekiugrott egy magyar rajongónak
Nagyon pórul járt az egyik magyar rajongó, aki készített néhány képet a szexistennőnek tartott Eva Mendesről. A férfi elmondása szerint élőben egyébként már közel sem olyan dögös, mint a fehérneműreklámokban, de mivel neki nagy kedvence, lőtt néhány képet a sztáranyukáról és kislányáról. A teljes cikket itt nézheted meg!
Kapcsolódó cikkek
Óriási csalódás érte Istenes Bencét és Csobot Adélt

A sztárpár vasárnap még boldogan nézett az esti Eb-döntő elé, ennek örömére pedig Franciaország színeibe bújtak, és egy kedves képpel lepték meg a rajongóikat. A meccs végeredménye azonban beárnyékolta a napjukat...

Igazi paraszt lett Berki Krisztiánból: A tanyán is szuperül megállja a helyét!

Szokatlan Instagram-fotóval lepte meg rajongóit Berki Krisztián. A műsorvezető egy fejszével és egy farakással pózol legújabb fotóján, sőt, ő maga sem riadt vissza a favágástól.

Eva MendesRyan GoslingBudapestszínésznő